gittigidiyor

Pentax KP duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
pentax-kp.jpg


Fotoğraf makinesi pazarının önemli isimlerinden Pentax, Ricoh çatısı altına girdiğinden beri tasarım ve teknoloji olarak farklı makineler çıkarmaya devam ediyor. Özellikle ISO performansıyla iddalı gelen Pentax KP bakalım markanın makus kaderini değiştirebilecek mi?




Pentax KP suya ve toza karşı dayanıklı

Bundan önceki modellerde olduğu gibi Pentax yine suya ve toza dayanıklı gövdesiyle kullanıcıya güven veriyor.


pentax-kp-front.jpg


Yüksek ISO ve suya dayanıklı gövde gibi özelliklerle göz dolduran Pentax KP 1100 dolar fiyatıyla özellikle doların bu kadar yükseldiği ülkemizde nasıl bir fiyata sahip olacağını merak ediyorum. Kendine ait seçici ve bağlı bir kullanıcı kitlesine sahip olan Pentax, bu modeliyle sensör yenilemekten öteye gitmeyen tasarımlarıyla piyasaya hakim olan markalardan kullanıcılar kazanabilecek mi göreceğiz.

Pentax KP'nin teknik özellikleri

APS-C sensör
24.3 MP
ISO 819200
PIRIME IV işlemci
5 yönlü titreşim önleyici
27 noktadan AF
1/6000 perde hızı
Dahili Wi-Fi
Suay ve toza daya
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst