gittigidiyor

Pereira ve Ali Koç... Krize doğru....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Ligde ve Avrupa Ligi’nde arka arkaya gelen kötü sonuçlar sonrası Vitor Pereira da hedef tahtasına oturmaya başladı. Portekizli hocanın forma dağıtımındaki tutarsızlıklar ve aldığı kararlar fazlasıyla sorgulanıyor.
Avrupa Ligi’nde de 3 maçta 1 puanda kalan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın kararları, tercihleri ve sistem ısrarı ciddi anlamda sorgulanmaya başlandı. Trabzonspor deplasmanı dönüşünde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda megafonla taraftarlara ‘Bu aile için savaşacağız’ diye seslenen Pereira’nın takımı o tarihten beri tam tersi bir şekilde etkisiz ve güven vermeyen bir görüntü oluşturuyor.
Başta Mesut Özil olmak üzere Pelkas, Burak Kapacak, Berisha, Max Meyer gibi herkesin beklentide olduğu yıldızları adeta kaybetmek üzere olan Portekizli çalıştırıcı şu eleştiriler ve sorularla karşı karşıya kaldı:

Geçen sezon Salzburg’da 22 gol 14 asistle oynayan Mergim Berisha, son 3 yenilgide 1 dakika bile süre almadı. Bursaspor’da Ali Akman’la beraber yıldızını parlatan Burak Kapacak, Bordeaux’ya gitmek üzereyken ikna edildi ancak Avrupa kadrosuna alınmadı, ligde hiç süre alamadı ve artık maç kadrosuna da yazılmıyor.


Geçen sezonun flaş ismi Dimitris Pelkas, bu sezon önce sakatlandı şimdi de toparlanamadı ve forma istikrarı yakalayamadı. Bu sezon herkesin büyük beklentisi olduğu Mesut Özil, kadro istikrarı yakalayamadı, sisteme uyum sağlayamadı.

Transfer döneminde kulüp bulamayan Max Meyer, Fenerbahçe’de de aradığını bulamadı. Son 6 lig maçında süre alamadı.

Sezon başında herkesi heyecanlandıran Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler artık unutuldu. 16 resmi maçta 16 farklı ilk 11 kullanıldı, ideal düzen kurulamadı.



fanatik
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu başta belliydi zaten ama Koç tepkileri hep redetti...Pereira ile devam etmeyi yeğledi,Mesut Özil'i adeta yok etti,çocuk isteksizlik içine girdi ve formunu kaybetti...Mesut Galatasaray'da olsaydı gollerini dizerdi...
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Aynen Sami Bey harika olurdu..Hem de kendine gelirdi Mesut...Fatih Hoca da sıkmazdı onu...Dil konusu da problem olmazdı....
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst