gittigidiyor

Periscope Süper Kalp Özelliği Nedir ? Süper Kalp Özelliği Ne İşe Yarar ?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1501442398_periscope-super-kalpler.jpg

Periscope Süper Kalp Özelliği Nedir ? Süper Kalp Özelliği Ne İşe Yarar ?
Sosyal medya üzerinden canlı yapmanın ilk adımlarını atan uygulama olarak görebileceğiniz Periscope, yaptığı yeniliklerle müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam etmektedir. Twitter’ın Periscope’u alması ile hız kazanan yenilikler, Periscope’un hem daha çok kullanıcıya erişmesine hem de müşteri memnuniyetine sebep olmaktadır.

Bu yeniliklerin sonuncusu olan Super Heart (Süper Kalp) ile Periscope, uygulama içi satın alma özelliğine kavuştu. Peki, yeni bir hizmet olan periscope süper kalp nedir? Süper kalp ne işe yarar? Periscope’un en iyi işlevi olan Süper Kalp ile hem dikkat çekebilir hem de yayıncıya para kazandırabilirsiniz. Canlı yayınını en çok beğendiğiniz kişilere verebileceğiniz kalplerle kullanıcılara şekilli kalpler gönderebilirsiniz.

Periscope Süper Kalp Nasıl Kullanılmaktadır?
Periscope Süper Kalpleri’ne sahip olmak istiyorsanız, satın alma işlemi yapmak zorundasınız. Periscope uygulaması üzerinden satın alabileceğiniz kalplerin fiyatı 0.99 dolar ile 99.99 dolar arası değişmektedir. 0.99 dolara 1050, 99.99 dolara ise 132.650 kalp alabileceğiniz bu hizmetle, sevdiğiniz yayınlara destek olabilirsiniz. Yayıncılar ise topladıkları bu kalpleri Super Broadcoster uygulaması ile gerçek paraya çevirebiliyorlar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst