gittigidiyor

Persian Empire image ile Xtrend için MultiBoot olayı çözülmüştür.

cimbom38

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2013
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Puanları
1
Konum
Kayseri
Persian Empire image ile Xtrend için MultiBoot olayı cözülmüştür

emegi gecen bu imajda ustaların hepsinin tek tek ellerine saglık

onların sayesinde artık mulltibot kullana biliceksiniz

burdan öncelikle cihazınız hangi model ise ona uygun Xtrend yazılımını indirin


http://dosya.co/fc3tyd2fub4c/URL.txt.html

sonra usb flaş belleyini takın herhangi bir usb girişine bicimlendirin sonra eklentilerden Pe multiboot eklentisini acın kırmızı tuş ile yükle diyin sonra cihaza baglanın ben flaşh xp ile baglandım yüklüceniz imajı zip halinde atın örnek xtrendalliance-1.0-et9x00-20140107_usb.zip

/media/peboot/PEMultiBootUpload/ içine atın sonra tekrar ekletilerden Pe multiboot acın yeşil tuş ile yüke diyin not

Copy settins To the new image) seçeneği karşıtını (Hayır) yapınız yoksa Flash daki imajın tüm eklentileri yüklemiş olduğunu imaja yansır uyumsuzluk meydana gelebilir iyi günlerde kullanmanızı dilerim umarım faydalı olabilmişimdir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst