gittigidiyor

PES 2016 Demo PC ve PS için Hemen İndir!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PES 2016 Demo PC ve PS için Hemen İndir!

Futbol severlerin büyük bir heyecanla beklediği PES 2016’nın demosu yayınlandı.


pes-2016-demo-cikti-hemen-indir.jpg
Gamescom 2015’ten ödülle dönen ve yaptığı geliştirmelerle oyunu deneyenlerin tam puan verdiği yeni oyunun demosu şu anda PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ve Xbox 360 platformlarında indirilebilir durumda.

Tıkla İndir --> PES 2016 PC İndir

Demoda Juventus, AS Roma, Bayern Munich, Corinthians, Palmeiras, Brezilya ve Fransa olmak üzere toplamda 7 farklı takım bulunuyor. Juventus Stadium ve Arena Corinthians stadyumlarından birini seçmek mümkün oluyor. Hava şartları ve zorluk seviyesinin değiştirilebildiği demoda 7-10 dakika süreli maçlar yapılabiliyor. Yüzlerce yeni animasyonun eklendiği, gol sevinçlerinin dahil edildiği ve bire bir pozisyonlarda gerçekçiliğin artırıldığı yapıma bir şans vermek isterseniz konsolun mağaza kısmından demo bölümüne giderek oyuna ulaşabilirsiniz. PES 2016 Demonun PC versiyonuyla ilgili şu an için herhangi bir bilgi olmadığını da belirtelim.

pes4-1439446309-1439458064.jpg

PlayStation 4 için PES 2016'nın demo sürümü indirmek için tıkla
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst