gittigidiyor

Peugeot 308 Hibrid....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
ezgif-com-gif-maker-2.jpg



Peugeot, yeni 308 modelinde tabuları yıkıyor. Hybrid modeli ile sektördeki en büyük rakibi olan Volkswagen’i tahtından etmeyi amaçlıyor. Şimdiye kadar 308 modeli için Hybrid teknolojisini onaylamayan şirket, net bir açıklama yaparak 308 Hybrid modelinin geleceğini duyurdu.

Peugeot Ürün Direktörü Jerome Micheron’un bir röportajına dayandırılan açıklamalara göre 308 Hybrid modeli 2023 yılında satışa çıkarılacak. Yeni modelin ismininse e-308 olması bekleniyor.

Günümüzde satılan her 10 araçtan birisi elektrikli, bu sayının ilerleyen dönemlerde daha da artması bekleniyor.

Firmanın beklentisi 308 Hybrid modelinin, Golf 8’i tahtından etmesi. Bunun yanı sıra Peugeot, 308 modeli için GTI ve Sport Engineered seçeneklerinin aşırı düşen talepten dolayı gelmeyeceğini de açıkladı.

haberay.com.tr
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Hibrid modeller tektek piyasada yerini alıyor ama zaten bayilerde olmayan normal motorlar bile aşırı pahalı,hibrid versiyonda devlet desteği olmazsa firmalar araçlarını çok zor pazarlayacak...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst