gittigidiyor

Plastik iPhone’un videosu ortaya çıktı

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
280720131229027171372.jpg


Plastik iPhone'un geleceği artık kesin gibi bir şey. Telefonun arka kapağı bir videoda ortaya çıktı

Plastik iPhone (veya ucuz iPhone) söylentileri bir süre önce ayyuka çıkmıştı ve ardından çok sık bir şekilde yeni söylentiler duymaya devam ettik. Ancak en sonunda cihazı kameralar karşısında gördük.

DetroitBORG isimli YouTube kullanıcısı, nereden bulduğu muamma olan plastik iPhone’un arka kapağıyla bir video çekti. iPhone 4 ve iPhone 4S’in yerine geçeceğini söylediği pastik iPhone’un ekran boyutunun ise iPhone 5 ile aynı olacağını iddia etti. Görünen o ki Apple 4 inç defterini kapatıyor.

Videoda görülen iPhone’un rengi beyaz ancak daha başka birçok renk seçeneğine sahip olacak. Söylentiler bu seçeneklerin gökkuşağı renkleri olacağına işaret ediyor. Eğer bu gerçekten de ucuz iPhone ise beklediğimize değecek.

http://www.youtube.com/watch?v=44biradk84Y

Kaynak: aksam.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst