gittigidiyor

PlayerUnknown’s Battlegrounds, 6 ay içerisinde bitmiş olacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PlayerUnknown’s Battlegrounds, 6 ay içerisinde bitmiş olacak

Tabii 6 ay içerisinde PlayerUnknown’s Battlegrounds yapıtından daha popüler bir şey ile karşılaşmazsak.





Açık Oyunları simülasyon oyunları, şu an Steam erken erişim platformunda, bütün PC oyuncularını kendisine çekiyor. PlayerUnknown’s Battlegrounds da bu oyunlardan farklı bir yana sahip değil. Hatırlayacak olursanız, bundan birkaç sene önce de benzer bir ilgi, DayZ tipindeki oyunlar için vardı. Bu dönemden çok iyi yararlanan DayZ, büyük bir başarı elde etti ama Açık Oyunları simülasyon oyunları işin içine girince, DayZ resmen hayatımızdan kayboldu. Aynı şekilde, H1Z1 de ikiye bölündü ve bu oyunun hayatta kalma modu da sessizliğe gömüldü. Bir süre sonra da Açık Oyunları simülasyonu modu sessizliğe gömüldü. Bunun sebebi, PC oyuncularının sürekli olarak, trend içerisinde çıkan en yeni oyuna yönelmesi idi. Bu oyunun adı da PlayerUnknown’s Battlegrounds idi.


player_unknowns_battlegrounds.jpg

Peki, tüm bunları neden söyledik? Çünkü PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricileri de, aynı zamanında DayZ ve H1Z1 geliştiricilerinden gelen açıklamayı yaptı ve oyunlarının 6 veya 7 ay içerisinde biteceğini ve erken erişim döneminden çıkacaklarını duyurdu. Bu söz, ne kadar tutulacak şu an bilmek mümkün değil. Çünkü Steam erken erişim döneminde çok popüler olan, popülerliği sönünce de erken erişimden çıkmayan yüzlerce oyun gördük.
Bu arada PlayerUnknown’s Battlegrounds geliştiricleri de, “İnsanlar, bizim 6 ay içerisinde erken erişimden çıkamayacağımızı düşünüyorlar fakat yanılıyorlar. Şimdiden söylüyorum, 6 veya 7 ay içerisinde erken erişimden çıkmış olacağız. Bu tamamen takımımız ve şerefimiz ile alakalı. Bu oyunu bitireceğiz.” şeklinde bir açıklamada bulundu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst