gittigidiyor

PlayerUnknown’s Battlegrounds anlık 800 bin oyuncuya ulaştı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PlayerUnknown’s Battlegrounds anlık 800 bin oyuncuya ulaştı

Bunun üzerine 40 bin oyuncu daha eklenirse PlayerUnknown’s Battlegrounds, Steam tarihinin aynı anda en çok oynanan oyunu olacak.


PlayerUnknown’s Battlegrounds anlık 500 bin oyuncuya ulaştı, PlayerUnknown’s Battlegrounds anlık 600 bin oyuncuya ulaştı, PlayerUnknown’s Battlegrounds artık Steam tarihinin en çok oynanan ikinci oyunu ve şimdi de PlayerUnknown’s Battlegrounds anlık 800 bin oyuncuya ulaştı. Tüm bunlar bizim birkaç ayda girdiğimiz haberlerin başlıkları. Herhalde kimse aksini söyleyemez, PUBG inanılmaz büyük bir başarıyı, inanılmaz hızlı bir şekilde yakaladı ve bu başarının da yakasını bırakmıyor. Çünkü Steam İstatistikleri sayfasına göre dediğimi gibi, PlayerUnknown’s Battlegrounds anlık 800 bin oyuncuya ulaştı. Bu da demek oluyor ki, bu rakamın üzerine 40 bin oyuncu daha eklenirse PlayerUnknown’s Battlegrounds, Steam tarihinin aynı anda en çok oynanan oyunu oluyor.


DIKXyKxUAAA0Jwf.jpg

Steam İstatistikleri sayfasına bakacak olursak, oyunun ulaşmış olduğu anlık oyuncu sayısı tam olarak 810 bin 688 oyuncu. Böylece PUBG, ikincilik sırasındaki yerini iyice sağlamlaştırıyor ve birincilik tahtına gözünü dikiyor. Çünkü birincilik tahtında bulunan Dota 2 oyununun rekoru sadece 30 bin oyuncu uzakta, 839 bin 424 oyuncu. PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununun gerisinden gelen Counter-Strike: Global Offensive ise PUBG için bir tehdit oluşturmuyor çünkü Counter-Strike: Global Offensive yaklaşık 500 bin anlık oyuncu sayısında şu sıralar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst