gittigidiyor

PlayStation 4 sistem güncellemesi 4.00, yarın geliyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
PlayStation 4 sistem güncellemesi 4.00, yarın geliyor

Hazır mısınız?


Yakın bir geçmişte duyurulan PlayStation 4 sistem güncellemesi 4.00, çıkış tarihi bulunmadan beta testine devam ediyordu fakat Sony beklenen açıklamayı bir video ile yaptı. Firmanın resmi YouTube kanalından yayımlanan bir video ile öğrenmiş olduk ki, PlayStation 4 sistem güncellemesi 4.00, yarın geliyor. Peki, bu güncellemenin içerisinde neler olacak?

Öncelikle karşımıza yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü çıkıyor. Bu kullanıcı yüzü ile birlikte, oyuncuların deneyiminin çok daha iyi bir şekilde artması Sony tarafından bekleniyor. Bu arayüzün değişmesi ile birlikte, bildirimler de Sony tarafından iyileştirildi. “What’s New” kısmı da iyileştirilen sekmeler arasında bulunuyor. Artık bu kısımda, çok daha rahat bir şekilde arkadaşlarımızın gönderileri ile etkileşime geçebiliyoruz. Tüm bunların haricinde, küçük 1-2 yeni tema da konsolumuza eklenmiş olacak. Peki, bu kadar mı?

29008753514_858789da52_z.jpg


PlayStation 4 sistem güncellemesi 4.00, konsolumuza oyuncular tarafından merakla beklenen klasör sistemini getiriyor. Bu sistem ile birlikte konsolumuzda yüklü olan uygulamaları çok daha rahat bir şekilde gruplandırabiliyoruz.Klasörler haricinde, kütüphanemiz de yenileniyor. Bu yenilik ile birlikte uygulamalarımıza çok daha rahat bir şekilde erişebiliyoruz. Hızlı menü ise, yine bu güncelleme ile konsolumuza ekleniyor ve menüye, oyunumuzu tamamen terk etmeden ulaşabiliyoruz. Paylaşma kısmı ise iyileştirilen özellikler arasında. Profillerimiz de aynı şekilde.

29008754854_9d33f84ba5_z.jpg


PlayStation 4 sistem güncellemesi 4.00 ile gelen tüm yenilikleri, güncelleme konsolumuz için çıktığı zaman görebileceğiz.

29635116715_13a32822bd_z.jpg


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst