gittigidiyor

PlayStation 4 Yeni 4.00 Güncellemesi Geldi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]PlayStation 4 Yeni 4.00 Güncellemesi Geldi[/h][h=2]Sony tarafından geliştirilen PlayStation 4 için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. İşte yeni güncelleme ile ilgili detaylar.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
playstation-4-yeni-4-00-guncellemesi-geldi.jpg
Sony tarafından oyun sektörüne kazandırılan en önemli cihazlardan birisi olurken, PlayStation yıllardan beri en çok tercih edilen oyun konsolları arasında yer alıyor. Konuyla ilgili yapılan son açıklamalarda Sony tarafından oyun konsoluna yönelik geliştirmelerin sürdürüleceği ve bu kapsamda yeni bir güncellemenin daha yayınlandığı ifade edildi.
PlayStation 4 Güncelleniyor!
PlayStation 4 için yapılan güncelleme ile birlikte oyun konsoluna pek çok yenilik getirilirken en önemli özelliklerden bir tanesi ara yüzün yenilenmesi oldu. Klasörler, menülerde yapılacak yenilikler ile birlikte kişileri daha pratik bir kullanım beklerken, aynı zamanda HDR de aktif hale getirilmiş durumda. Artık HDR çıkışı üzerinden destek almak mümkün. HDR konusunda kişilerin her ne kadar PlayStation 4 için güncelleme ile destek alması mümkün olsa da kişilerin unutmaması gereken bir detay bulunuyor. Bu özelliği desteklemeyen televizyonlarda böyle HDR özelliği kullanılmayacak. Bu bakımdan kişilerin PlayStation 4 için tam destek alabilmesi adına PlayStation 4 ile uyumlu bir televizyona da ihtiyacı olacak. Üstelik en önemli yeniklerden birisi de 1080p ile Twitch ya da Youtube uzaktan yayın desteği.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst