gittigidiyor

PlayStation 5 zammı Xbox fiyatlarını etkilemeyecek

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
PlayStation 5 için hem dijital hem de diskli sürümde gerçekleşecek fiyat artışının sebebinin zorlu ekonomi koşulları olduğu bildirilmişti. Euro gibi bazı para birimlerinin dolar karşısında değer kaybetmesinin de bir sonucu olarak yaşanacak fiyat artışları, Xbox cephesinde yaşanmayacak. Ancak PlayStation tarafında yaşanan zammın ülkemize yansıyacağını düşünüyoruz. Zira Avrupa bölgesine bağlı olduğumuz için bu bölgede yapılacak zamların da bizi etkilememesi işten bile değil. Tabi daha önce de belirttiğimiz gibi eğer ülkemizde zam yapılmazsa bu büyük bir sürpriz ve başarı olur.



Xbox fiyatları ile ilgili yeni açıklama geldi



Hali hazırda PlayStation 5 fiyatları 15.000 - 20.000 TL arasında değişkenlik gösterirken Xbox Series X fiyatları 12.000 - 15.000 TL arasında karşımıza çıkıyor. Tabi daha uygun olan Xbox Series S almak isterseniz o tarafta da fiyatlar 6.000 - 8.000 TL arasında dolanıyor. Açıkçası PlayStation 5 zamlarından sonra ülkemizde Xbox satışlarının daha da artması ve popülerliğinin yükselmesi oldukça doğal olacaktır. Zira Game Pass ile -her ne kadar Sony'nin son PS Plus paketleri çok cazip olsa da- yığınla oyuna ulaşımın oldukça kolay olduğu ve fiyatının nispeten daha uygun olduğu gerçeği Xbox tarafını Türkiye'de cazip bir seçenek haline getiriyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst