gittigidiyor

Playstation dünyasında indirimde neler var

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
bf4.jpg
İzlediği yanlış politikalardan kurtulmayı başaran ve kendisini sevdirenElectronic Arts tarafından kullanıma sunulan dijital yazılım satış platformu olan Origin, geçtiğimiz saatler içerisinde muhteşem indirimler ile gündeme geldi.
Genel olarak %75’e varan indirim oranları ile karşımıza çıkan Origin, neredeyse her oyun kategorisinde bu indirimi uygulayarak birçok kesime hitap ediyor.
İndirimlere göz attığımız zaman, ilk olarak dikkatlerimizi Battlefield serisi çekiyor. Battlefield 3, Battlefield 4 ve Battlefield: Hardline yapıtlarını 4.49 Euro etiket fiyatı ile kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Battlefield: Bad Company 2’nin de 2.24 Euro’ya düştüğünü ve ayrıca genişletme paketlerinde de bu indirimlerin olduğunu belirtelim.
crysis3.jpg

Battlefield serisi ile birlikte diğer savaş temalı yapıtlarda da bu denli indirimlerin olduğunu söyleyebiliriz. Crysis, Medal of Honor ve Star Warsgibi serileri de uygun fiyat seçenekleri ile kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
Kemerlerinizi bağlayın!

Bu kadar savaş yeter diyorsanız da sizleri yarış kategorisine alalım. Yeni nesil Need for Speed için uygulanan indirim ile yapıtın fiyatı 59.99 Euro’dan 26.99 Euro’ya düşürüldü.
Bizlere eski Need for Speed tadını bir nebze de olsa veren bu yapıtı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Bununla birlikte diğer Need for Speed yapıtarında da indirimlerin uygulandığını belirtelim.
Tüm bu yapıtlar ile birlikte FIFA, The Sims, Dead Space, Command & Conquer, Dragon Age ve Mass Effect gibi serilerde de indirime gidildiğinin altını çizelim.
İndirim etkinliğinin ise 28 Haziran tarihinde sonra ereceğini hatırlatarak; Origin’de gerçekleşen indirime sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
west.jpg
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]Yorucu bir haftayı daha geride bırakırken; hafta sonuna girdik. Kimimiz bu zamanlarımızda dışarıdaki seçeneklerden yararlanacak, kimimiz de video oyunları ile olan ilişkimizi devam ettireceğiz. Eğer, bu hafta sonu ne oynayacağınıza karar veremediyseniz; sizleri Steam hafta sonu fırsatlarına davet ediyoruz.
Bu hafta sonundaki indirim etkinliğimizde ilk olarak Wasteland 2 yapıtını dikkatlerimizi çekiyor. inXile Entertainment tarafından geliştirilen Wasteland 2, sıra tabanlı bir RPG oyunu olarak tanımlayabiliriz. Hikaye olarak, ilk oyunda ki gibi; nükleer bir saldırı sonrasında hayatta kalma mücadelemizin yanında, insanlara da yardım edeceğiz.
%50 oranında indirime uğrayan yapıt 29,50 lira etiket fiyatı ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca, hafta sonuna özel olarak yapıtı ücretsiz bir şekilde oynama imkanının da olduğunu belirtelim.
xcom2.jpg

[h=2]Strateji severler buraya[/h]Bir diğer yapıtımız ise strateji severlerin göz bebeklerinden birisi olanXCOM 2 oluyor. Firaxis tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde raflardaki yerini alan yapıt, %33’lük bir indirim ile 146,73 lirayakütüphanelere eklenmeyi bekliyor. Fiyatın biraz tuzlu olduğunu söyleyebiliriz.
Son olarak ise yarış severler için uygulanan The Codemasters DiRT serisi karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yıl piyasada boy gösteren DiRT Rally; %40’lık bir indirim fırsatı ile 53,40 liraya sahiplerini bekliyor.
Fakat, bu oyunu alacağınıza sizlere daha iyi bir önerimiz var. The Codemasters DiRT Collection isimli paketimiz ile Colin McRae Rally, DiRT Showdown, DiRT 3 Complete Edition ve DiRT Rally yapıtlarına 50,40 liraya sahip olabilirsiniz.
Steam hafta sonu fırsatları, 13 Haziran tarihinde saat 20:00'da sona erecek
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot][FONT=&quot]Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore[/FONT], oyun severlere büyük avantaj sunan bir kampanya başlattı. [FONT=&quot]Bünyesinde 3000’den fazla oyun seçeneği sunan platform[/FONT], oyun severlerin beğeniyle takip ettiği onlarca dev yapımı, [FONT=&quot]Ramazan ayı ve bayram boyunca yüzde 80’e varan indirimlerle sunuyor[/FONT]. Kampanya 7 Temmuz 2016 tarihine kadar geçerli olacak.[/FONT]
[FONT=&quot]
ramazan-kampanyas%C4%B1.jpg
[/FONT]

[FONT=&quot][FONT=&quot]Dijital platform; GTA V, NBA 2K16, XCOM 2, Far Cry Primal, Assassin’s Creed Syndicate, Anno 2205 Civilization: Beyond Earth, Home Front Revelation, Metro Redux, Borderlands Pre-Squel, MaxPayne, Tropico 5 ve Man of War gibi onlarca oyuna yeni oyunlar eklemeye devam edecek[/FONT]. Kampanyadaki fırsatları kaçırmamak için [FONT=&quot]bu adresten[/FONT] satışta olan ve [FONT=&quot]yeni eklenen oyunları takip edebilirsiniz[/FONT].[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst