gittigidiyor

PlayStation Plus Essential Ocak 2023 Oyunları Sızdırıldı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
  • Star Wars Jedi: Fallen Order (PS5, PS4)
  • Axiom Verge 2 (PS5, PS4)
  • Fallout 76 (PS4)
Sağlam kaynaktan yapılan sızıntıya göre önümüzdeki ay PlayStation Plus Essential’de yukarıdaki oyunları göreceğiz. Tabii ki en nihayetinde bu bir sızıntı, ancak önceki aylara bakarsak sızıntıların hepsi doğruluğunu kanıtlamakta.

3 Ocak 2023’de indirmeye açılacak olan oyunlardan Fallout 76, hali hazırda zaten PlayStation Plus Extra aboneleri için erişime açık. Kısacası Fallout 76 artık PlayStation Plus Essential aboneleri içinde erişime açık olacak.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
  • Star Wars Jedi: Fallen Order (PS5, PS4)
Star Wars Jedi: Fallen Order, 2019’daki bir Star Wars oyununun ideal örneğidir. Birden çok türün uzman bir karışımıdır. Birlikte vakit geçirmeyi sevdiğiniz karakterlere sahiptir. Filmlerin son derece çekici tasarım estetiğine sahiptir. Ancak Fallen Order, klasik Star Wars oyunundan daha fazlasıdır. Respawn, şimdiye kadarki en iyi oyunlarından birini yaptı. Aynı zamanda en iyi Souls benzeri oyunlar arasına girmeyi başardı.

Jedi grubunun Galaktik Cumhuriyet için hainler olarak damga yemesi ile İmparator Palpatine tarafından Order 66 adı altında Jedi avı başlatılıyor. Bu da görülen her Jedi’ın sorgusuz sualsiz öldürülmesi anlamına geliyor. Bir Jedi Padawan olan Cal Kestis rolünde olduğumuz Star Wars Jedi: Fallen Order oyununda, hem geçmişimiz ile ilgili parçaları bir araya getirmeye, hem de Jedi Order’ı yeniden kurma görevindeki eğitimimizi tamamlamaya çalışıyoruz.

star-wars-jedi-fallen-order-4k-new-ok-1280x720-1.jpg
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
  • Axiom Verge 2 (PS5, PS4)
Birçoğunuz Axiom Verge oynadınız veya bu oyunun bağımsız oyunlardaki “Metroidvania” maceralarına aşinasınızdır. Axiom Verge’in devam oyunu Axiom Verge 2, yeni karakterler, yetenekler ve oynanışla bizleri karşıladı.

İki boyutlu oyun olan Axiom Verge 2: Dünyanın en büyük şirketi Globe 3’ün başındaki Milyoner Indra, geçmişte kaybolan kızını bulmak için Antarktika’ya doğru yola çıkar. Eski yüksek teknoloji uygarlığının kalıntılarıyla Dünya’ya benzeyen farklı bir dünyayı keşfetmemizi sağlıyor. Makineleri hackleyerek, canavarlarla savaşarak ve uzaktan kontrol edilebilen bir drone ile paralel olarak gerçekliğe bağlanan dünyasını keşfediyoruz.

axiom-verge-1621954143045.jpg
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
  • Fallout 76 (PS4)
Serinin ilk MMO oyunu olan Fallout 76, büyük savaşın yirmi beş yıl sonrasında geçiyor. Ülkenin en başarılı ve zeki insanları arasından seçilen sen ve senin gibi diğer sığınak sakinleri Reclamation Day 2102’de nükleer kıyamet sonrası Amerika’ya adım atıyor.

Tek başına veya başkalarıyla güç birleştirerek keşfe çıkabilir. Çorak topraklardaki büyük tehditlere kafa tutabilirsin. Fallout hikayesine ek olan bu çok oyunculu açık dünyada, nükleer savaşta harap olmuş geniş çorak toprakları keşfetmelisin.

wallpapersden.com_fallout-76-2020_1280x720.jpg




pchocası
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst