gittigidiyor

PlayStation Plus Haziran 2023

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
PlayStation, her ay Plus üyelerine özel olarak verdiği ücretsiz oyunlara haziran ayında da devam ediyor. Bu ay abonelere özel olarak üç oyun PlayStation Plus kütüphanesinde yer alacak. Aboneler, PlayStation Plus Haziran 2023 oyunları için 6 Haziran ile 3 Temmuz arasında, kendi kütüphanelerine ekleyebilmek için vakitleri bulunuyor. Ayrıca, Mayıs ayında PS Plus üyelerine özel olarak verilen GRID Legends, Chivalry 2 ve Descenders'ı kütüphanenize eklemek için 6 Haziran Salı gününe kadar vaktiniz olduğunu hatırlatalım. Önümüzdeki haftalarda 16 oyunun daha duyurulması bekleniyor.

PlayStation Plus Haziran Oyunları​

NBA 2K23 (PS4|PS5)​

PlayStation Plus'ın haziran oyunları arasında, diğer oyunlara göre daha fazla dikkat çeken NBA 2K23, en sevdiğiniz NBA, WNBA takımları ve yıldızları ile oynayabileceksiniz. MenajeMyCAREER veya The W'de dünyanın en iyi oyuncularıyla oynayabilecek ve gerçekçi oyunun zirvesini yaşabileceksiniz. r olarak oynayabildiğiniz veya MyNBA'de Commissioner olarak lige katıldıgınız 2K23, bu ay Plus üyeleriyle buluşuyor. PlayStation Plus üyeleri, özel olarak MyTeam oyun içi paketlerine de erişebilecek.



PlayStation Plus Haziran Oyunları - 1
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Jurassic World Evolution 2 (PS4|PS5)​

PS Plus'ın Haziran ayında ücretsiz olarak verdiği bir diğer oyun ise, Jurassic World Evolution 2. Frontier'ın 2018 yılında piyasaya sürdüğü Jurassic World, heyecan verici yeni özellikleri, dört ilgi çekici oyun modu ve dinozorlardan oluşan genişletilmiş bir liste ile kendinize yeni maceralar arayabilirsiniz. Jurassic World Evolution'ın bu oyununda kendi Jurassic World'ünüzü inşa edip, ziyaretçilerin akın akın gelmesini sağlayabilirsiniz.



PlayStation Plus Haziran Oyunları - 2
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Trek to Yomi (PS4|PS5)​

Haziran oyunları arasında duyurulan Trek to Yomi, sürükleyici hikayesi ve ultra şık bir sinematiği ile ilgi çekiyor. Aksiyon-Macera oyunu olan Trek to Yomi'de, insanları kurtarmak için verdiği sözü tutmaya çalışan bir kahramanı canalandırıyoruz. Karakterimiz, ölmek üzere olan ustasına verdiği söz ile kendi köyünü ve sevdiği insanları korumak adına kendini tehlikeye atıyor. Flyiing Wild Hog tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan bu yapımı oynarken keyif alacağınızın garantisini verebiliriz.

PlayStation Plus Haziran Oyunları - 3


  • Merlinin kazanı
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst