gittigidiyor

PlayStation Plus-Nisan 2022

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
hood-outlaws-and-legends-screenshot-03-en-22feb21

Hood: Outlaws & Legends​

Hood: Outlaws & Legends oyununda dört kişilik takımlar kurup zenginlere cüretkar soygunlar düzenleyerek bastırılmış kitlelerin takdirini kazanın. Orta Çağ mekanlarında mistik beceriler kullanarak hazine çalmak için mücadele eden rakip çeteleri alt edin.

PS5-PS4

189.00.-TL

Çıktı 07/05/2021
Ayrıca PS4™ için de mevcut
PS4

  • Çevrimiçi oynama için PS Plus gereklidir
  • Çevrimiçi oynama gereklidir
  • PS Plus hesabı olan, en fazla 8 çevrimiçi oyuncuyu destekler
  • 1 oyuncu
  • Uzaktan Oynama desteklenir


  • Acımasız, kontrolsüz bir devletle karşı karşıya kalan isyancılar ve asiler, efsaneler arasındaki yerlerini almak için savaş veriyor. Baskı altındaki insanları etkileyin, cesaret isteyen soygularla zenginlerin paralarını çalın ve rakip çetelerle rekabet edin.

    Dört oyuncudan oluşan iki takım, ölümcül yapay zekâ muhafızlarının devriye gezdiği ortaçağ ortamlarında, mükemmel bir soygunu gerçekleştirmek için yarışıyor. Eşsiz beceriler ve mistik yeteneklerle donatılmış olan her karakter, görünmeyen hazineleri çalmak için gizlice hareket edecek.

    Kanun kaçakları grubunuzu işe almak, korkunç kalelerde ustalaşmak ve rakiplerinizi geride bırakmak tamamen size kalmış.

    Kan dökülecek. Zenginliklerden çalınacak. Efsaneler yeniden doğacak.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
spongebob-squarepants-battle-for-bikini-bottom-rehydrated-hero-01-en-21feb22



Orijinal kült klasiğin modern oyun çözünürlüklerine uygun yüksek kaliteli görseller içeren yeni versiyonu SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated oyununda SpongeBob, Patrick veya Sandy olarak oynayın ve Bikini Bottom kasabasını Plankton ile ordusundan kurtarın.


PS 4

309.00.-TL


  • Çevrimiçi oynama için PS Plus gereklidir
  • PS Plus hesabı olan, en fazla 2 çevrimiçi oyuncuyu destekler
  • Çevrimiçi oynama isteğe bağlıdır
  • 1 - 2 oyuncu
  • DUALSHOCK 4 titreşimi

  • Sünger ihtişamının hiç bozulmadan aktarıldığı bu tekrar yapımla kült geri dönüyor! SpongeBob, Patrick ve Sandy olarak oyna, uğursuz Plankton'a suçtan kazandığının Bay Yengeç'ten kazandığından bile daha az olacağını göster. Güçlü baloncuklarınla Bikini Bottom'ı delirmiş robotlardan kurtarmak ister misin? Neden istemeyesin ki? Yeni çok oyunculu modda güç birliği yapalım mı? Savaş başladı bile! OYUN ÖZELLİKLERİ - SpongeBob, Patrick ve Sandy olarak oyna ve her birine özel becerileri kullan - Plankton'un, Bikini Bottom'ı çılgın robotlarıyla ele geçirme planını engelle - Çok sevilen seriden sayısız karakterle buluş TEKRAR YAPIM ÖZELLİKLERİ - Gelmiş geçmiş en iyi SpongeBob oyunlarından birinin, birebir tekrar yapımı - Yüksek kalite görseller, modern çözünürlük seviyesi, titizlikle iyileştirilmiş oynanış - Çevrimiçi ve çevrimdışı, iki oyuncuya kadar oynanabilen yeni sürü modu - Robo Squidward bölüm sonu kapışması ve orijinal oyundan çıkarılmış daha pek çok içerik


  • Bu oyunu PS5 sisteminde oynayabilmeniz için sisteminizin en yeni sistem yazılımına güncellenmesi gerekir. Bu oyun PS5 sisteminde oynanabilse de, PS4 sisteminde sunulan bazı özellikler burada mevcut olmayabilir. Ayrıntılı bilgi için bkz. PlayStation.com/bc.

    Bu ürünün indirilmesi, PlayStation Network Hizmet Koşulları ve Yazılım Kullanım Koşulları ile bu ürün için geçerli olan belirli ek koşullara tabidir. Şartları kabul etmek istemiyorsanız bu ürünü indirmeyin. Diğer önemli bilgiler için bkz. Hizmet Koşulları.

    Birden fazla PS4 sistemine indirmek için tek seferlik lisans ücreti. Bunu Ana PS4 Sisteminde kullanırken PlayStation Network'de oturum açmanız gerekmezken diğer PS4 sistemlerinde kullanırken oturum açma gereklidir.

    Bu ürünü kullanmadan önce önemli sağlık bilgileri hakkında bilgi sahibi olmak için Sağlık Uyarıları kısmına bakın.

    Sony Interactive Entertainment Inc. Yazılım Kütüphanesi © kullanım hakları Sony Interactive Entertainment Europe kuruluşuna özel olarak lisanslanmıştır ve bu çerçevedeki yazılım kullanım haklarına tabidir. Lisans ve kullanım kurallarının tümüne eu.playstation.com/legal adresinden ulaşabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst