gittigidiyor

PlayStation Plus Nisan Ayı Oyunları Açıklandı: 1050 TL'yi Aşan 3 Oyun Bedava

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

İlk oyunumuz 539 TL değerindeki Sackboy: A Big Adventure.​




PlayStation özel oyunu olarak çıkışını gerçekleştiren ve sonrasında PC platformu için de yayınlanan Sackboy: A Big Adventure bizleri masalsı bir dünyaya götürüp tatlı mı tatlı karakterlerle tanıştırıyor. 3D platform oyunu her yaştan oyuncunun sevebileceği mekanikler ve aksiyona sahip.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Nisan ayının ikinci oyunu ise 239 TL değerindeki Tails of Iron.​





Kılıcınızı kuşanın, acımasız kurbağaların kökünü kazımaya gidiyoruz! Sevimli bir fare olarak çıktığımız yolculuğumuzda RPG ögelerinden bol bol faydalanan oyunumuz bizleri tahtını geri alma mücadelesi veren Regi'nin maceralarına ortak ediyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Son oyun ise 280 TL'lik Meet Your Maker.​





İster arkadaşlarınızla, isterseniz de tek başınıza oynayabileceğiniz Meet Your Maker'da tehlikelerle dolu platformları geçmek de, onları inşa etmek de tamamen size kalmış. Farklı bir deneyim sunan Meet Your Maker'ın kıyamet sonrası dünyasında zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst