gittigidiyor

PlayStation Plus Sistemindeki Demoların Süresi Belli Oldu

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
yeni-playstation-plus-sistemindeki-demolarin-suresi-belli-oldu.jpg




Sony'nin daha önce yeni PlayStation Plus Premium abonelik seçeneğinin bir parçası olacağını duyurduğu zaman sınırlı oyun denemeleri hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Kaynaklara göre bu ücretsiz denemeler, satış fiyatı 34$ (33€) veya üzeri olan herhangi bir oyun için gerekli olacak ve en az iki saat sürecek. Daha önce piyasaya sürülen oyunlar veya PlayStation VR oyunları için gerekli olmayacak.

Game Developer'ın ilk raporu, geliştiricilerin bu süre sınırlı denemeleri sunmalarını gerektirmenin daha küçük ekiplere önemli bir yük getirebileceğine dair endişeleri dile getirdi. Bununla birlikte Kotaku'dan Ethan Gach, PlayStation Store ekibinin zaman sınırlı oyun demolarını oluşturacağını bildirerek geliştiricilerin fazladan çalışma yapmaları gerekmediğini öne sürdü.

Tabii bu noktada farklı görüşler de var. Kotaku, zaman sınırlı denemeler sunmanın, insanların bir oyunu satın almak yerine sınırlı bir demoyla yetinmesiyle potansiyel olarak satışların etkilenebileceği endişelerini dile getirdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst