gittigidiyor

PlayStation VR2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Çıkış tarihi bir türlü kesinlik kazanmayan PlayStation VR2 için zaman geldi. Sony, yeni yapılan açıklama ile beraber son nesil VR başlığı için tarih verdi. Sadece tarih vermekle de kalmadı. Bunun yanında yeni VR başlık için fiyatlar da duyuruldu.

Resmi açıklama sonrasında ortaya çıkan fiyatlar, beklenilen seviyede diyebiliriz. Dilerseniz uzatmadan fiyat ve çıkış tarihi hakkında bilgilere geçelim.

PlayStation VR2 Fiyatı Nasıl?

Yeni başlık için fiyat 549.99 dolar oldu. Başta da söylediğim gibi bu beklenen bir fiyat aralığıydı. Eğer kullanıcılar yeni sanal başlık için hazırlanan PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain paketini alacak olursa, bu durumda 599.99 dolar gibi bir ödeme yapmaları gerekecek.

Yeni başlığın aksesuarı olarak gösterebileceğimiz Sense şarj istasyonunun fiyatına gelince, bunun için de 49.99 dolar gibi bir etiket belirlenmiş.



Diğer taraftan belirlenen ülkeler için PlayStation VR2 ön siparişlerinin 15 Kasım itibariyle başlayacağı da açıklandı. Yeni başlık için resmi satış tarihi ise 22 Şubat 2023 olarak açıklandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst