gittigidiyor

Playstore Hakkında önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ülkemizde dijital oyun satışı söz konusu olduğunda akla ilk gelen isimlerden biri olan Playstore eşine az rastlanan bir indirim kampanyası başlatıyor. İşte detaylar.


gta5.jpg
Türkiye’nin dijital oyun platformu Playstore, 2016’yı özel bir indirim kampanyası ile karşılıyor. GTA V, Fifa 16, Battlefield Hardline, Need for Speed Rivals, NBA2k16 ve Dragon Age Inquisition gibi 200’den fazla popüler oyunda yüzde 80’e varan indirimler Playstore’da oyunseverleri bekliyor.
Oyunseverlerin dünyanın en yeni ve en popüler dijital oyunlarına erişimini sağlayan Playstore, yeni yılı benzersiz bir kampanya ile karşılıyor.Playstore’un yılsonuna özel düzenlediği kampanyasında GTA V, Fifa 16, Battlefield Hardline, Need for Speed Rivals, NBA2k16 ve Dragon Age Inquisition’ın yer aldığı 200’den fazla oyunda yüzde 80’e varan indirimfırsatları sunuluyor.
Playstore’un yoğun ilgi üzerine yılsonu kampanyası kapsamına aldığı oyunlar arasında şunlar yer alıyor:
*Şimdiden bir RPG klasiğine dönüşmüş olan Pillars of Eternity,
*Şehir kurma simülasyonlarının son yıllardaki en başarılı temsilcisi Cities: Skylines,
*Derin strateji dendiğinde akla gelen ilk isim Europa Universalis IV,
*Co-op oynamanın en eğlenceli olduğu oyunlardan Magicka 2 4 Aralık’a kadar devam edecek kampanya ile ilgili detaylı bilgiye buradanulaşabilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
TTNET’in, dijital olarak orijinal PC oyunlarını sattığı ve tüm oyun platformlarından oyunlarla ilgili bilgilerin bulunduğu bir Internet sitesidir. Burada tüm oyun platformlarında oynanan oyunlarla ile ilgili son haberleri, videoları, ekran görüntülerini ve makaleleri bulabilir, PC oyunlarını en kolay yoldan satın alıp dijital olarak indirebilirsiniz. Playstore tüm Internet kullanıcılarının kullanımına açık bir Internet sitesidir. Playstore’dan 365 gün 7/24 (resmi ve dini tatiller dahil) alışveriş yapabilirsiniz.

2011 yılında Steam rakibi olarak Türkiye’den hizmet verecek şekilde lanse edilen Playstore ilk çıktığında sadece 2 (iki) indirilebilir oyun sunması, daha çok oyun incelemelerine yer vermesi ve Steam’e rakip olma gibi bir iddia ile gelmesiyle eleştiri almıştı. Playstore zamanla oyun sayısını, kayıtlı kullanıcı sayısını ve indirimli indirilebilir oyun satışını artırmaya başladı ancak hala Steam rakibi olarak değerlendirmek pek mümkün değil. Steam oyuncular için dijital oyun indirmenin yanı sıra bir oyun platformu oluşturup arkadaşlarınızla ya da hiç tanımadığınız çok sayıda oyuncu ile oyunlarınızı oynama imkanı sunuyor hem de indirdiğiniz oyunları yedekleme ve aynı hesap ile herhangi bir bilgisayarda bu oyunlara ulaşma imkanı sunuyor. Yine de Playstore ülkemizdeki oyuncuları orijinal oyunlara yönlendirmesiyle oyun sektöründe önemli bir görevi üstleniyor diyebiliriz.

Playstore’dan oyun satın almak için TTNET abonesi olmak gerekli mi?

Hayır, TTNET Playstore’dan dileyen herkes oyun satın alabilir ama yalnızca TTNET kullanıcıları bazı oyunlarda oyunun tutarını daha uygun fiyatlarla TTNET İnternet faturalarına yansıtabilirler. İleride tüm oyunları TTNET faturasına yansıtabilmek için çalışmalarımız sürmektedir.
25 Ağustos 2013 tarihinde indirimli olarak sunulan oyunlardan örnekler:


Playstore Üyelik Hesabı Oluşturmak ve Oyun Satın Almak


Dijital oyunları indirimlerden yararlanarak indirmenizi sağlayan Playstore hakkında daha fazla bilgiye http://www.playstore.com adresinden ulaşabilir ve ücretsiz üye olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca detaylı bilgilere, sıkça sorulan sorulara Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu sayfasından erişebilirsiniz.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Türk Telekom Grubu oyun Mağazası Playstore, Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde düzenlenen GameX fuarında oyunseverler için ilgi çekici aktiviteler hazırladı.
turk-telekom-playstore-gamex-fuarinda-oyunseverlerle-bulusuyor-69318.jpg

Türk Telekom Grubu’nun dijital oyun platformu Playstore, 17-20 Aralık tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlediği oyun pazarının en önemli organizasyonlarından biri olan GameX 2015’te oyunseverlerle buluşuyor. Playstore’un düzenlediği turnuvalar, katılımcılara hem heyecanlı anlar yaşatırken, aynı zamanda hediyeler kazanmalarını da sağlıyor.
[h=3]Assassin’s Creed: Syndicate TTnet Playstore’da[/h]Playstore’un, GameX 2015 dijital oyun fuarına özel olarak tasarlanan standı, bol ödüllü yarışma ve oyun turnuvalarına ev sahipliği yapacak. Dünyanın en çok ilgi gören oyunlarından Call of Duty Black Ops 3, Fifa 16 ve Crew Wild Hunt Edition turnuvaları, katılımcılara nefes kesici bir deneyim yaşatacak.
Turnuvaların birincileri 250 TL, ikincileri 100 TL ve üçüncüleri 50 TL’lik Playstore hediye çekleri kazanacak. Ayrıca, gerçekleştirilecek diğer etkinlikler ile tüm katılımcılara 10 TL değerinde Playstore indirim kodu dağıtılacak.
Türk Telekom Grubu’nun dijital oyun platformu Playstore’da 2000’den fazla farklı oyun seçeneği yer alıyor. En popüler oyunların uygun fiyatlarla sunulduğu Playstore’da oyunseverlere uygun ödeme koşullarıyla birlikte ulaşılabilirlik ve güvenli alışveriş olanağı da tanınıyor. Oyunseverler Playstore mağazası sayesinde, Türkiye’nin her noktasından dünyanın en popüler PC ve Mac oyunlarının yanı sıra free to play paketlerine de diledikleri an ulaşabilmekte, bu oyunları TTNET Faturaları ile taksitle, kredi kartı ve mobil ödeme seçenekleri ile satın alabilir ve en popüler oyunlara ait haber, inceleme ve videolara Playstore’dan ulaşabilirler.
Türk Telekom Playstore oyun mağazasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst