gittigidiyor

Plustek, NVR kablosuz görüntü setini duyurdu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Plustek, NVR kablosuz görüntü setini duyurdu

Plustek Security Inc., yeni kablosuz HD NVR görüntü kayıt setini duyurdu.


2016042913285483185.jpg


Sadece güç kablosunu bağlayarak bir dakikada kurulumu gerçekleştirilebilen yeni NVR Kablosuz Set, kullanıcı dostu görüntüleme sistemlerinden biri. HD çözünürlüklü ve IP66 sertifikalı kameraları ile hem iç hem de dış mekanda kullanılabiliyor. Kullanıcılar satın alırken sabit disk kapasitesini seçebiliyor. 8 TB'lık modele altı aylık görüntü kaydedilebiliyor.
Yeni Plustek kablosuz HD güvenlik seti, IP66 onaylı kameraları ve 5 GHz WiFi (Kablosuz Ağ) desteği sayesinde kablolu ağ bağlantısı gerektirmiyor. Güç bağlantısı yapıldığı anda kameralar otomatik olarak kablosuz ağda eşleşiyor ve kurulum kısa sürede otomatik olarak tamamlanmış oluyor. Son derece hassas kızılötesi gece görüşü sayesinde sistem karanlıkta bile yüksek performans ve kalitede aralıksız çalışabiliyor.
Ürünle birlikte dinamik alan adı sunucusu (DDNS) kurulumu ve ayarı gerektirmeyen, tanımlama ve kullanıcı paneline bağlantı desteği içeren özel P2P uygulaması geliyor.

Plustek kablosuz HD güvenlik seti ürün sayfası:http://plusteksecurity.com/produ ... t/introduction.html

Plustek Kablosuz HD Güvenlik setinin diğer özellikleri:
- 5 GHz WiFi destekli ve IP66 sertifikalı dört adet 720p kamera içeren ağ bağlantılı video kaydedici (NVR)
- 100 metreye kadar kablosuz aktarım mesafesi
- Hızlı ve kesintisiz aktarım için 5 GHz band genişliği
- PC kullanmaya gerek kalmadan çalıştırabilme
- Uzaktan görüntü izlemeye imkan veren mobil uygulamalar (iTunes & Google Play)
Plustek Security Pazarlama Müdürü Robert Fuchs; "Yeni tasarlanmış olan tam kapsamlı kablosuz NVR ürün grubumuzu sunmaktan heyecan duyuyoruz. Daima değişim içindeki teknoloji ile video görüntüleme standartları da sürekli ilerleme göstermektedir. Kullanıcıların, kısa sürede demode olmayacak yenilikçi çözümlere adapte edilmiş akıllı video görüntüleme sistemlerine ihtiyaçları var." açıklamasını yaptı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst