gittigidiyor

Plustek, NVR kablosuz görüntü setini duyurdu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Plustek, NVR kablosuz grnt setini duyurdu

Plustek Security Inc., yeni kablosuz HD NVR grnt kayt setini duyurdu.


2016042913285483185.jpg


Sadece g kablosunu balayarak bir dakikada kurulumu gerekletirilebilen yeni NVR Kablosuz Set, kullanc dostu grntleme sistemlerinden biri. HD znrlkl ve IP66 sertifikal kameralar ile hem i hem de d mekanda kullanlabiliyor. Kullanclar satn alrken sabit disk kapasitesini seebiliyor. 8 TB'lk modele alt aylk grnt kaydedilebiliyor.
Yeni Plustek kablosuz HD gvenlik seti, IP66 onayl kameralar ve 5 GHz WiFi (Kablosuz A) destei sayesinde kablolu a balants gerektirmiyor. G balants yapld anda kameralar otomatik olarak kablosuz ada eleiyor ve kurulum ksa srede otomatik olarak tamamlanm oluyor. Son derece hassas kzltesi gece gr sayesinde sistem karanlkta bile yksek performans ve kalitede aralksz alabiliyor.
rnle birlikte dinamik alan ad sunucusu (DDNS) kurulumu ve ayar gerektirmeyen, tanmlama ve kullanc paneline balant destei ieren zel P2P uygulamas geliyor.

Plustek kablosuz HD gvenlik seti rn sayfas:http://plusteksecurity.com/produ ... t/introduction.html

Plustek Kablosuz HD Gvenlik setinin dier zellikleri:
- 5 GHz WiFi destekli ve IP66 sertifikal drt adet 720p kamera ieren a balantl video kaydedici (NVR)
原帖地址: - UYDUKURDU FORUM - Kimine gre Forum, Bize Gre Aile http://www.uydukurdu.com/forum/showthread.php?t=234887
- 100 metreye kadar kablosuz aktarm mesafesi
- Hzl ve kesintisiz aktarm iin 5 GHz band genilii
- PC kullanmaya gerek kalmadan altrabilme
- Uzaktan grnt izlemeye imkan veren mobil uygulamalar (iTunes & Google Play)
Plustek Security Pazarlama Mdr Robert Fuchs; "Yeni tasarlanm olan tam kapsaml kablosuz NVR rn grubumuzu sunmaktan heyecan duyuyoruz. Daima deiim iindeki teknoloji ile video grntleme standartlar da srekli ilerleme gstermektedir. Kullanclarn, ksa srede demode olmayacak yeniliki zmlere adapte edilmi akll video grntleme sistemlerine ihtiyalar var." aklamasn yapt.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst