gittigidiyor

Poco F3 MIUI 13 pek yakında...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Xiaomi’nin MIUI 13 sürümünü duyurmasının üzerinden neredeyse 3 hafta geçti. MIUI arayüzünü daha kararlı bir yapıya bürüyen yeni sürüm şu ana kadar sadece Çin’de bazı üst segment modellerle buluştu. Bu ay içerisinde ise daha fazla orta segment telefonun MIUI 13 güncellemesi alması bekleniyor. Öte yandan Xiaomi’nin şubat ya da en geç mart ayında MIUI 13’ü Çin dışına çıkarması bekleniyor. Bu noktada güncelleme bekleyen telefonlardan biri de POCO F3. Çin’de Redmi K40 ismiyle satışta olan POCO F3 için MIUI 13 çalışmaları başlamış görünüyor. Şimdi detaylara geçelim.

Xiaomiui sitesinde yer alan habere göre F3 için Android 12 tabanlı bir MIUI 13 derlemesi hazırlanıyor. MIUI 13.0.0.1 SKHMIXM tabanlı olan bu yazılıma sadece geliştiriciler erişim sağlayabiliyor. Güncelleme daha kararlı bir yapıya büründüğü an bu defa son kullanıcı için yayınlanacak. Fakat site bunun için net bir tarih vermiyor. Ancak derleme sürümünün hazırlanması, resmi dağıtımın çok da uzak olmadığını gösteriyor.

MIUI 13 güncellemesi sistem altyapısında ve arayüz seviyesinde çok önemli gelişmeler içeriyor. Yeni yazı tipi, yenilenmiş ve işlevi artırılmış widget’lar, yeni duvar kağıtları ve gelişmiş gizlilik özellikleri de yine yeni sürümde görüyoruz. MIUI 13 ayrıca sistem uygulamalarının akıcılığını %20-26 oranında artırarak kararlılık ve optimizasyona daha fazla odaklanıyor. Üçüncü taraf uygulama akıcılığı ise %15 ila %53 seviyesinde artırılıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst