gittigidiyor

[Point Ofis ] Movavi ile Powerpoint Sunusunu Videoya Çevirme

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Movavi ile Powerpoint Sunusunu Videoya Çevirme

img_block_1.jpg

Movavi PowerPoint ile tanışın Video Dönüştürün – powerpoint sunuyu videoya çevirmek için mükemmel bir yazılım. Slaytı videoya çevirme programı ile slayt gösterileriniz kolayca MP4, AVI, WMV, MOV veya başka bir popüler video biçimine çevirebilirsiniz. Ayrıca, sunumunuza ses veya müzik ekleyebilir, sunuyu mobil aygıt için iyileştirebilir veya çevrimiçinde paylaşmak üzere hazırlayabilirsiniz.

Yazılım bilgisayarınızda yüklü olmasa da, bilgisayarın işletim sistemi veya görüntülemek için kullandığınız cihaz tipi farklı olsa da PowerPoint sunumunu video yapın ve sunumunuzu istediğiniz yerde ve zamanda kendiniz izleyin veya seyircilerinize gösterin. Çok kolay!


win10_blue.png
Ücretsiz indirin



Leawo1.jpg
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1403616355_002d88bc_medium.jpg



PowerPoint sunumlarından HD videolar hazırlayın

Slayt gösterisi yerine yüksek kaliteli bir video ile sunum yapmak çok daha şık ve ikna edici olur. Artık bunu çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz: Videolarınızı bir USB sürücüsüne yükleyebilir veya Windows, OS X ya da Linux işletimli bilgisayarlardaki medya oynatıcılarını kullanarak oynatabilirsiniz.

PPT dosyalarını mobil aygıtlara kaydedin

Slayt dosyasını videoya çevirmek sayı saymak kadar kolay. Her mobil aygıta özgü öntanımlı ayarlar sayesinde dönüştürdüğünüz slayt gösterisi cihazınızda mükemmel bir şekilde çalışır ve görüntülenir. Sunumları iPhone, iPad, Samsung, Sony, HTC ve diğer mobil aygıtlara aktarın ve yoldayken prova yapın!

Sunumları blogunuza yerleştirin, internette paylaşın

PPT dosyalarını şirket blogundan veya YouTube ve Facebook gibi sitelerde paylaşmak mı istiyorsunuz? Video paylaşım sitelerinin çoğu PPT dosyalarını kabul etmez, bu yüzden bu dosyaları MP4, WebM, OGV ve diğer web uyumlu biçimlerde kaydetmek en iyisidir. Dönüştürme yaptıktan sonra, slayt gösterinizi kolaylıkla dünyayla paylaşabilirsiniz.


PPT sunumlarınıza ses parçaları kaydedin

PowerPoint’i Movavi ile videoya dönüştürdükten sonra, slayt gösterisi videonuza seslendirme ve müzik parçası ekleyebilirsiniz. Her slayt için yorum yaparak mükemmel bir şekilde anlatılan bir sunum hazırlayın veya izleyicileriniz üzerinde daha iyi bir izlenim bırakmak için animasyona fon müziği ekleyin.


Ekran Görüntüleri





en2.jpg




en3.jpg




en4.jpg




en1.jpg




en2.jpg






en4.jpg





en2.jpg



Leawo1.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst