gittigidiyor

Pokemon GO Android ve iOS'a Nasıl Yüklenir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Pokemon GO Android ve iOS'a Nasıl Yüklenir?[/h][h=2]Pokemon GO Türkiye’de henüz resmi olarak sunulmasa da kişiler Pokemon GO oyununu indirerek oynayabiliyor. İşte Android ve iOS cihazlara Pokemon GO yükleme işlemleri.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
pokemon-go-android-ve-ios-a-nasil-yuklenir.jpg
Niantic Labs tarafından geliştirilen ve 90’lı yılların efsane oyununu tekrar günümüze getiren Pokemon GO, ilk çıktığı günden itibaren büyük ilgi gördü. Dünya genelinde adeta akım haline gelen Pokemon GO, şu anda sadece belirli ülkelerde resmi olarak indirilebilir durumda. Türkiye’de önümüzdeki aylar içerisinde sunulması beklenen oyun için pek çok kullanıcı beklemek istemezken, oyunu oynamak isteyenler birkaç küçük ayar ile Pokemon GO oynamaya hemen başlayabilir.
Pokemon GO Android Cihazlara Nasıl Yüklenir?
Oyunun indirilmesi için bölge kısıtlaması getirildiği için kişilerin bu bölge kısıtlamasını aşması gerekiyor. Google Play ülke değiştirme işlemleri ile Pokemon GO yüklenebilir. Alternatif olarak .apk dosyalarının cihazlara yüklenerek oynanabilmesi mümkün olsa da bu durum çok önerilmemektedir. Zira güvenilir bir yerden temiz bir oyun dosyalarının elde edilmesi gerekir. Google Play ülke değiştirme işlemleri için kişilerin Hola Better Internet Download gibi alternatif VPN uygulamalarını tercih etmesi gerekiyor. Bu uygulamalar üzerinden yapılan işlemler ile birlikte kişilerin Google Play ülkesi değiştirilecek ve istenilen ülke yapılabilecektir. Belirtilen uygulamanın cihaza yüklenmesi ardında uygulamalar bölümünden Google Play seçeneklerinde ülke değişimi kolayca yapılabilir.
capture-2016-07-06-at-11_32_02.png

Pokemon GO iOS Cihazlara Nasıl Yüklenir?
Türkiye’de Pokemon GO oyununu oynamak isteyen iOS işletim sistemi sahiplerinin ise bu konuda çok fazla seçeneği bulunmuyor. Kanada hesabının olması halinde App Store üzerinden bu hesap ile giriş yapılması ve ardından oyunun indirilmesi yeterli olacak. Android işletim sistemine göre iOS işletim sisteminde ülke değiştirme ya da benzer kurallara aykırı işlemlerin yapılması oyunun oynanması sırasında pek çok sorunun yaşanmasına yol açıyor ve bu nedenle de fazla tercih edilmiyor. Fakat belirtilen yöntem üzerinden iOS işletim sistemine de Pokemon GO yükleyebilmek mümkün.
Pokemon GO Android
Pokemon GO iOS
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst