gittigidiyor

Pokemon GO En Hızlı Experience Kasan Haxton Bot indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1470853931_pokemon-go.png

Haxton Bot Programı indir
Pokemon GO oyunu daha Türkiyeye gelmeden çok sayıda kişi tarafından oynanmaya başladı.Arkadaşlar şunu baştan söylemeliyim ki Pokemon GO oyununu gerçekten sokağa çıkıp dolaşarak oynamak hem zevkli hemde spor açısından faydalı. Ama benim gibi işin kolayına kaçanlar için çok seri EXP kasan Pokemon GO botu yapmışlar ve bu botu kullanarak çok hızlı şekilde pokemon yakalayıp level atlanıyor. Diğer Pokemon Go botlarını denedim ama inanın en hızlısı Haxton Pokemon Go Botudur. Ben şu anda 34 Level oldum bile. Bota güzel ayar çektikten sonra çok seri şekilde pokemon yakalıyor ve isterseniz yakalanan tüm pokemonları Transfer işlemi gerçekleştirebiliyor.

Arkadaşlar pokemon Go oyununda her pokemonun kalitesi bulunmakta. Yani kısaca özetlemek gerekirse Level 35 pikaçhu %100 kalitesi ile 2500 CP ye çıkarken Level 35 %50 kalite ile 2000 CP ye çıkıyor. O yüzden % kalitesi yüksek pokemonları yükseltmek mantıklı olacaktır.



Pokemon GO Haxton Bot kullanımı Resimli Anlatım








eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[1,46 Mb]
Haxton.rar
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst