gittigidiyor

Pokemon GO “Failed to detect location” Hatası Çözümü

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[FONT=&quot][FONT=&quot]
[FONT=&quot]Pokemon GO oyunu yayınlandığın beri milyonlarca kullanıcıya ulaşmış durumda. Resmi olarak 4 ülkede yayınlandığı için diğer geri kalan ülkedeki oyuncular oyunu açtıklarında “[FONT=&quot]Failed to detect location
” hatası alıyorlar. Bizde bu hatanın çözümü için çözüm yöntemleri aradık ve sizler için derledik. Aşağıdaki çözüm yöntemi ile bu hatadan kurtulabilirsiniz.[/FONT]
[h=2]Failed to detect location Hatası Neden Olur?[/h]
Failed to detect location Pokemon GO Hatası


[FONT=&quot]Pokemon GO[/FONT] oyunu sadece [FONT=&quot]Avustralya[/FONT], [FONT=&quot]Yeni Zelanda[/FONT], [FONT=&quot]Japonya[/FONT] ve [FONT=&quot]ABD[/FONT]‘de piyasaya sürüldüğü için ve eğer bu ülkelerin dışında iseniz bu hatayı almaya devam edeceksiniz.[h=2]Failed to detect location Hatası Çözümü Nasıl Olur?[/h][FONT=&quot]Failed to detect location hatası çözümü için [FONT=&quot]sahte konum [/FONT]belirlemeniz gerekiyor. Sahte konumunuzu [FONT=&quot]Avustralya[/FONT],[FONT=&quot]Yeni Zelanda[/FONT], [FONT=&quot]Japonya [/FONT]ve [FONT=&quot]ABD[/FONT]‘den belirlerseniz bu hatadan kurtulabilirsiniz.[/FONT]
[h=3]Android Cihazlarda Sahte Konum Belirleme Nasıl Olur?[/h]
  • İlk olarak [FONT=&quot]Ayarlar[/FONT] / [FONT=&quot]Geliştirici seçenekleri[/FONT] kısmına gelin. Daha sonra “[FONT=&quot]Sahte konumlara izin ver.[/FONT]” seçeneğinin işaretli olduğunu kontrol edin.
  • [FONT=&quot]Google Playe[/FONT]‘e giriş yapın.
  • Daha sonra [FONT=&quot]Fake GPS[/FONT] yazıp aratın.
  • Çıkan sonuçlardan [FONT=&quot]Fake GPS location [/FONT]seçeneğine tıklayın.
    Google Play’de Fake GPS Araması
  • Daha sonra bu uygulamayı kurun ve çalıştırın.
    Fake GPS Uygulaması Kurulumu
  • Uygulamayı çalıştırdıktan sonra arama seçeneğini kullanarak “[FONT=&quot]1 Toyota-Cho, Toyota City, Aichi Prefecture 471-8571, Japan[/FONT]” bunu yazın ve [FONT=&quot]Tamam[/FONT]‘a dokunun.
    Sahte Konum Belirleme
  • Daha sonra [FONT=&quot]Set location[/FONT]‘a dokunun ve [FONT=&quot]Pokemon Go[/FONT]‘yu açın.
    Pokemon GO Sahte Konum Belirleme
[h=3]iOS Cihazlarda Pokemon GO “Failed to detect location” Hatası Çözümü[/h][FONT=&quot]iOS cihazlarına sahipseniz aşağıdaki yöntemini deneyerek bu sorundan kurtulabilirsiniz.[/FONT]

  • İlk olarak [FONT=&quot]Ayarlar[/FONT] / [FONT=&quot]Genel[/FONT] / [FONT=&quot]Sınırlamaları aktif hale getirin[/FONT] kısmına gelin.
  • Sınırlamalar kısmında ortalarda izin verilen içerik kısmının alt tarafında derecelendirme bulunuyor. Bu kısıma
    [FONT=&quot]Yeni Zelanda[/FONT]‘yı yapıştırın.
  • Bu işlemden sonra hatadan kurtulabilirsiniz. Sorun devam ederse [FONT=&quot]Fake GPS[/FONT] uygulamasını kurarak sorundan kurtulabilirsiniz.
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Pokemon Go'ya Takas Özelliği Geliyor![/h][h=2]Piyasaya sunulduktan kısa süre içerisinde milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran Pokemon Go gördüğü bu ilginin üzerinden yeni geliştirmeler ile güncellenmeler hızlandırıldı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
pokemon-go-ya-takas-ozelligi-geliyor.jpg
Pokemon Go için geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada özellikle oyuncuların çok seveceği yeni bir özelliğini kullanıma sunulacağı belirtildi. Yeni özellik ile ilgili yapılan açıklamalarda Pokemon Go oyuncularının kendi aralarında Pokemon takası yapabileceği belirtildi. Böylece birden fazla aynı Pokemon’a sahip kişiler başka kişiler ile takas yaparak farklı ve kendisinde olmayan pokemonlara sahip olabilecek.
Takas özelilğinin önümüzdeki günlerde güncelleme ile sunulacağı belirtilirken bu güncelleme sonrasında kişiler çok daha farklı ve fazla Pokemon’a sahip olma şansı elde edebilecek.
Resmi Açıklama CEO’dan!
Konuyla ilgili açıklama Niantic'in CEO'su John Henke tarafından yapılırken, Henke çizgi filmde var olan tüm özelliklerin oyuna ekleneceğini müjdeledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Henke pek çok özelliğin geliştirildiğini ve önümüzdeki günlerde takas özelliğinin de resmen oyuna ekleneceğini belirtti.
Bu sayede özellikle Pokemonların sınırlı bulunduğu bir bölgede kişiler daha kolay bir şekilde diğer bölgelerde yer alan Pokemonlara sahip olabilecek. Takasın yapılması adına iki kişinin karşılıklı olarak antlaşması ise yeterli.
Şu an için oyun adına en çok beklenti ise oyunun diğer Avrupa ülkelerinde de resmen kullanıma sunulması.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Pokemon GO İçin Türkçe Pokedex Geldi![/h][h=2]Türkiye'de de geniş bir kitle tarafından oynanan Pokemon Go için Türkiye'de geliştirilen yenilik önemli bir eksiği kapattı ve Türkçe olarak Pokedex geliştirdi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
pokemon-go-icin-turkce-pokedex-geldi.jpg
Pokemon Go oyunu oynayan kişiler için en önemli sorunlardan bir tanesi oyunu Türkçe dil desteğinin olmaması. Oyunda Türkçe dil desteği olmadığı için Pokemonların önemli özellikleri hakkında bilgi almak da oldukça zorlaşıyor. Bu noktadan hareketle piyasaya sunulan yeni bir versiyon ise büyük bir ilgi gördü. Pokedex Türkçeye çevrilerek Türkçe olarak kullanıcılara sunulurken dil sorunu yaşayan kişiler buradan alacağı bilgiler sayesinde oyunu çok daha iyi bir şekilde oynayabilecek. Yapılan açıklamalarda Pokedex ücretsiz olarak sunulurken kullanıcıların istediği bilgiye ulaşabilmesi mümkün olacak.
Yusuf Miletli, Mert Aksu ve Sadık Ay adlı girişimciler tarafından geliştirilen yeni Pokedex sayesinde 720 Pokemonun farklı özellikleri ile ilgili bilgi almak oldukça kolay bir hale gelmiş durumda.
Android ve iOS işletim sistemleri için özel olarak sunulan uygulamanın indirilmesi sayesinde Pokemonlar hakkında bilgi almak oldukça kolay bir hale geliyor. Bu bakımlar sizler de paylaşılan bilgiler üzerinden uygulama mağazasına geçiş yapabilir ve uygulama mağazasından piyasaya sunulan yeni uygulamaları indirebilirsiniz. Yaklaşık bir hafta önce piyasaya sunulan bu yenilik çok fazla kişi tarafından tercih edilirken şimdiden iOS işletim sisteminde en çok indirilen uygulamalar arasında ilk yüze girmeyi başarmış durumda.
Uygulamanın web sürümüne ise buradan ulaşabilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst