gittigidiyor

Pokemon Go Nintendo'ya Yaradı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Pokemon Go Nintendo'ya Yaradı![/h][h=2]Nintendo tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde resmen kullanıma sunulan Pokemon Go Nintendo’yta yaradı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
pokemon-go-nintendo-ya-yaradi.jpg
Daha çok video oyun konsolları alanında görmeye alıştığımız Nintendo, piyasada uzun zamandan beri etkisiz görünürken, Pokemon GO ile birlikte marka çıkışa geçti. Dünya genelinde büyük ilgi uyandıran oyunda, kişilerin oyuna fazla ilgi göstermesi, markanın piyasa değerini de arttırdı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada marka değerinin 23 milyar dolara ulaştığı belirtildi.
Yüzde 8.9 Değerlendi
Pokemon GO ile birlikte hisse değerleri artış gösteren Nintendo, yüzde 8.9 gibi oldukça yüksek bir oranda büyüme gerçekleştirdi ve değer arttırdı. Hisse başı değeri 162 doları geçen Nintendo, 23 milyar dolarlık bir değere sahip oldu.
Pokemon GO öncesinde normal bir şekilde piyasada seyreden Nintendo için Pokemon GO adeta doping etkisi yarattı. Oyun Türkiye’de resmen sunulmamış olsa da kişiler APK üzerinden telefonlarına oyunu kurarak oynayabiliyor. Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden de pek çok kişi video ve ekran görüntüsü paylaşılırken, dünya genelinde paylaşılan içerikler dahi büyük ilgi görüyor.
Pek çok kişi şehirde dolaşarak Pokemon avlamaya çalışırken, Pokemon avı sonrasında oyunun nasıl devam edeceği ve yeni güncellemeler ile oyunun nasıl bir hal alacağı da merak ediliyor. Bu kadar büyük ilgi ile birlikte dünya genelinde ilgi uyandıran Nintendo, Pokemon GO ile birlikte tekrar eski günlerindeki duruma ulaşmaya çalışıyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst