gittigidiyor

Pokemon GO Oyununa İlk Yasak Geldi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Pokemon GO Oyununa İlk Yasak Geldi[/h][h=2]Dünya genelinde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya başlanan ve kısa süre içerisinde büyük bir kesimin de tepkisini çeken Pokemon Go için ilk yasak İsrail'den geldi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
pokemon-go-oyununa-ilk-yasak-geldi.jpg
Pokemon Go oyununun oynamaya başlamasıyla birlikte büyük bir kesim de bu oyuna tepki göstermeye başladı. Oyunu sevenler kadar sevmeyen bir ilk bir kesimin de bulunması bu konuda sürekli tartışmaların yaşanmasına yol açarken ülkede oyunun yasaklanması için çağrılarda bulunuldu. Bu ülkeler arasında Türkiye'de yer alırken oyunun yasaklanması adına ilk hamle İsrail'den geldi.
Ülkede yapılan resmi açıklamalarda oyunu oynayan kişilerin çeşitli riskler yarattığı ve kazalara sebebiyet verdiği bu nedenle vatandaşların güvenliğinin sağlanması adına oyunun ülke sınırları içerisinde oynanmasının yasaklandığı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından İsrail'de oyunun oynanması mümkün olmazken pek çok sever bu karara itiraz etti.
Üstelik yapılan açıklamalarda ülke sırlarının paylaşılmasının ya da sızdırılmasının istenmediği bu nedenle de böyle bir kararın alındığı belirtiliyor. Konu ile ilgili gündeme getirilen bir diğer durum ise özellikle askeri alanda alınacak önlemlerin çok daha sıkı olacağı yönünde. Oyunun oynanmasının istenmemesi bu konuda yasak gibi önlemlerin alınmasını zorunlu kılarken şuan için böyle bir yasağın ilk defa uygulanması da Pokemon Go adına ciddi bir handikap oluşturmuş durumda
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst