gittigidiyor

Pozisyon çok, gol yok: 0-0

ilanlife

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
453
Tepkime puanı
9
Puanları
18
Konum
Merkez
Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında karşılaşan Trabzonspor-Kasımpaşa maçından galip çıkmadı: 0-0. Bordo Mavililer, üstün götürdüğü maçta gol bulamadı ve evinde 1 puana razı oldu.
fft104mm2841208.jpg
Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta açılış maçında Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker'de Kasımpaşa'yı konuk etti. Maçın ilk dakikalarında her iki takımda tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Bordo-Mavililer, Janko ile birçok pozisyonu değerlendiremezken, Kasımpaşa'dan da Adem Büyük, skoru değiştiren ataklara girdi ancak gol perdesini açamadı. İlk yarıda Trabzonspor daha üstün bir oyun oynadı ancak her iki takım da golü bulamadı ve devre, 0-0'lık eşitlikle sona erdi.
İkinci yarıda Trabzonspor, yine üstünlüğünü korudu ve Kasımpaşa kalesine ataklarını gerçekleştirdi. Olcan Adın, bu devrede daha etkili isim oldu. Sağ kanattan içeriye sürekli topu taşıyan Olcan, takımın etkili silahı olmaya devam etti ancak Kasımpaşa savunması Trabzonspor'un tabelayı değiştirmesine izin vermedi. Shota Arveladze oyuna Tunay Torun'u alsa da Trabzonspor'un akınlarına karşılık veremedi. 90+2'de Kasımpaşa'da Sancak, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın geriye kalan dakikalarında da gol olmadı ve Trabzonspor, çok gol pozisyonuna girdiği maçtan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst