gittigidiyor

Pozisyonları değerlendirmek gerekiyordu

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
6,001
Tepkime puanı
1,034
Puanları
113
Konum
Usa
[h=1]Ryan Donk: Pozisyonları değerlendirmek gerekiyordu[/h][h=2]Galatasaray'ın evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Ryan Donk açıklamalarda bulundu. Ryan Donk, "Oynamayan arkadaşlarımızın yerine oynayanlar, açığı göstermediler. Hiçbir sıkıntı olmadı. Oynadığımız oyun ortada. Pozisyonları değerlendirmek gerekiyordu. Son vuruşlarda daha kararlı olabilirdik" ifadelerini kullandı[/h]
5fbc08e866a97c9f4daccf9a.jpg


Galatasaray'ın evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Ryan Donk açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa konuşan Donk, "Çok dominant olan, pozisyona giren bir Galatasaray vardı. Açıklama yapmak çok güç. Oynadığımız oyun ve sonuç örtüşmüyor. Yapacak bir şey yok. Daha çok çalışmaya devam edeceğiz"

"Oynamayan arkadaşlarımızın yerine oynayanlar, açığı göstermediler. Hiçbir sıkıntı olmadı. Oynadığımız oyun ortada. Pozisyonları değerlendirmek gerekiyordu. Son vuruşlarda daha kararlı olabilirdik. Maçı önceden koparabilirdik. 3-0'dan fazla olabilirdi"
"Aklıma takılan şeylerden biri uzatma dakikalarıydı. 10 değişiklik vardı belki ama sadece 5 dakika uzatma verildi. Benim kafama yatmadı bu 5 dakika"

fanatik.com.tr


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst