gittigidiyor

Profesör, Berlin ve Tokyo'dan Türkiye'ye teşekkür!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
profesor-berlin-ve-tokyo-dan-turkiye-ye-tesekkur-14610133_8718_osd.jpg




Netlix platformunda yayınlanan La Casa De Papel dizisi, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip. 5 sezonluk maceranın sonuna gelen La Casa De Papel' dizisinin 5. Kısım 2. Cildi, 3 Aralık 2021'de tüm dünyayla aynı anda Netflix'te yayınlanmaya başladı.

"AHH TÜRKİYE"​

La Casa De Papel'in ünlü oyuncularından Berlin, Tokyo ve Profesör de Türkiye'deki hayran kitlesi için bir teşekkür videosu çekti. Oyunculardan Berlin karakterine hayat veren Pedro Alonso daha önce İstanbul'a bir ödül töreni için gelmişti.



Oyuncunun videoda "Ahh Türkiye" cümlesiyle başlaması Türkiye'ye olan hayranlığını bir kez daha gözler önüne serdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst