gittigidiyor

Proxy Switcher Pro v5.7.0 6366 Ful

muhammet69

Aktif Üye
Katılım
7 Ocak 2013
Mesajlar
116
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
31
Konum
istanbul
Proxy Switcher Pro v5.7.0 6366 Ful


adszocy.jpg




Proxy Switcher bir proxy (vekil sunucu) programıdır. Eğer sürekli internete farklı IP adresleri üzerinden bağlanmak istiyorsanız program sayesinde bunu yapabilirsiniz. Örneğin, bazı sitelere giremiyorsanız vekil sunucu bağlantısı yoluyla engelleri ortadan kaldırıp kolay bir şekilde girebilirsiniz. Progam arama sonucu bulduğu vekil sunucuları deneyip, çalışıp çalışmadığını kontrol edip, hızlarını tespit edebilir. Esnek vekil sunucu liste yönetimiyle anonim olarak internete bağlanabilirsiniz.

Program çalıştığında kendini sistem tepsinine (saatin yanı) yerleştirir. Buradan kolay bir şekilde kullanılabilir. Farenin sağ ve sol tuşlarını kullanarak program açılıp ayarlar düzenlenebilir. Örneğin, bir dosya paylaşım sitesi IP adresine göre süre koymuş ya da meşhur video paylaşım sitesine giremiyorsanız bunu aşmak için o zaman dolaylı yoldan erişebilirsiniz.

Özellikler:
# HTTP vekil sunucuları destekleyen içsel vekil sunucu.
# Otomatik vekil sunucuları değiştirme desteğine sahip.
# Anonim vekil sunucu indirmeyi destekler.
# Komut satırından vekil sunucu değiştirilebilir.
# Ziyaret ettiğiniz web sitelerinden IP adresinizi gizleyebilir.
# Vekil sunucu ayarları kolayca ayarlanabilir.
# Dışarıdan içeriye vekil sunucu liste metni alabilir.
# İçeriden dışarıya vekil sunucu liste (TXT ve HTML) metni aktarabilir.
# İnternet Explorer, Firefox, Opera gibi tarayıcılarla çalışır.
# Aynı anda onlarca bağlantıyı test edebilir.

LİNK:

http://turbobit.net/sh7n2baoxq9i/Proxy.Switcher.Pro.v5.7.0.6366.zip.html
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst