gittigidiyor

PS Plus Kasım 2021 oyunları açıklandı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Bildiğiniz üzere, PS Plus aboneliğine sahip olanlara her ay aboneliği boyunca kullanabileceği PS4 ve PS5 oyunları ücretsiz veriliyor. Ekim 2021 PS Plus abonelerine Hell Let Loose, Mortal Kombat X, PGA Tour 2K21 oyunları ücretsiz olarak verdi. Kasım 2021 PS Plus oyunlarında ise sürpriz olarak 3 adet VR oyunu bonus olarak veriliyor.


PS Plus Kasım 2021 oyunları​


2 Kasım tarihinden itibaren indirilebilecek yeni PS Plus oyunları bu şekilde. O zamana kadar Ekim 2021 PS Plus oyunlarını kütüphaneye eklemeniz mümkün. Bu ayın PS Plus oyunlarında 3 adet bonus VR oyunu mevcut. Ancak bonus VR oyunları 3 Ocak’a kadar kullanılabilir. Bu nedenle oyunları son gününe kadar kütüphanenize eklemeyi unutmamanızı tavsiye ediyoruz.


  • First Class Trouble (PS5 + PS4)
  • Knockout City (PS4 + PS5)
  • The Walking Dead: Saints and Sinners (PS VR)
  • Until You Fall (PS VR)
  • The Persistence (PS VR)
  • Kingdoms of Amalur: ReReckoning (PS4)

2 Kasım tarihine kadar indirilebilir PS Plus Ekim 2021 oyunları:


  • Hell Let Loose (PS5)
  • Mortal Kombat X (PS4)
  • PGA Tour 2K21 (PS4)

First Class Trouble (PS5 + PS4)


First Class Trouble’da felaketten kurtulmalısınız. Sonuç olarak oyundaki amacınız, ölümcül yapay zekaya karşı gelmek. Yapay zekaya karşı lüks bir uzay gemisinde hayatta kalmak için savaşırken kime güvenebileceğinizi bulmak için işbirliği yapmak ve sizi kandıranlara karşı dikkatli olmalısınız.


Knockout City (PS4 + PS5)


Knockout City’de takım kurun ve rakip mürettabatlarla savaşın. Takım tabanlı çok oyunculu oyunlara yepyeni bir bakış açısı getiren bu oyunda her şeyden önce rekabete hazır olmalısınız.


The Walking Dead: Saints and Sinners (PS VR)


Saints and Sinners, The Walking Dead evreninin benzersiz bir oyunu. Karşılaştığınız her zorluk ve seçimler sizin tarafınızdan VR ile yönetiliyor. Ölümsüzler ile savaşacak, New Orleans’ın sular altında kalan harabelerini temizleyecek ve diğer hayatta kalanlar ile yürek burkan seçimlerle yüzleşeceksiniz. Bu nedenle, The Walking Dead’in karanlık dramını VR ile deneyimlemek isterseniz denemenizde fayda var.


Until You Fall (PS VR)


Until You Fall, hack-and-slash tarzında bir VR oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle, hareketli ve çılgın bir eğlence sunan bu oyuna bir şans verebilirsiniz.


The Persistence (PS VR)


The Persistence 2521 yılında ölüme mahkum edilen bir uzay gemisinde hayatta kalma deneyimi sunar. Kara deliğin amansız çekimine maruz kalarak mahsur kaldığınız bu acımasız bilim kurgu oyununda kaynakları toplayın ve yeteneklerinizi yükseltin.


Kingdoms of Amalur: ReReckoning (PS4)


Göze çarpan görseller ve rafine oynanışıyla yeniden düzenlenen Re-Reckoning, oyun dünyasında kendine has bir RPG savaş stili sunar. Rathir kentinden Dalentarth bölgesine ve Brigand Hall mağaralarının acımasız zindanlarına varana kadar Amalur’un sırlarını açığa çıkarın ve savaşın mahvettiği bir dünyayı kurtarın. Dahası da, ölümün eşiğinden dirilten bir savaşçı olarak ölümsüzlüğün anahtarlarını kontrol edin.

kasim-2021-playstation-plus-oyunlari-aciklandi-1272x550-c-default.webp
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst