gittigidiyor

PS4 Oyunlarını PC'de Oynama Rehberi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony, PlayStation 4 güncellemesiyle beraber PS4 oyunlarını PC'de oynayabilmemize olanak tanıdı. Peki, PS4 oyunlarını PC'de oynamak için neler yapmalıyız? Detaylar


ps4-oyunlarini-pc-de-oynama-rehberi.jpg
Sony, PlayStation 4 için yayınlandığı yeni güncellemesiyle beraber nihayetPS4 oyunlarını Windows ve Mac bilgisayarlarda oynayabilmeye imkan tanıdı.
Peki, PlayStation 4 oyunlarını PC'de oynamak için ne yapacağız? Öncelikle bunun için nelerin gerektiğine bakalım.
İhtiyacınız Olanlar


- 3.50 sürümünde çalışan bir PlayStation 4 (Eğer sürüm güncel değilse ayarlar bölümünden sistem güncellemesini kontrol edebilirsiniz)
- PC için Windows 8.1 veya 10 işletim sistemi, 2.6 GHz Intel Core i5 veya üzeri bir işlemci, minimum 2 GB RAM ve boş bir USB portu.
- Mac için OS X Yosemite veya El Capitan, 2.4 GHz Intel Core i5 veya üzeri bir işlemci, minimum 2 GB RAM kapasitesi ve boş bir USB portu.
- Bir adet Dualshock 4 kontrolörü ve USB bağlantı kablosu.
- Kablolu veya kablosuz internet bağlantısı, tavsiye edilen bağlantı hızı upload ve downoad olarak 5 Mbit.
PlayStation 4 oyunlarını PC'de oynamak için gerekli ayarlar

- PS4 Remote Play programının indirin ve kurun.
- Ayarlar > PlayStation Network/ Hesap Ayarları > Birincil PS4'ü ayarla deyin ve Ayarlar > Remote Play yönergelerini izleyerek Remote Play'i aktif edin.
- PS4 Remote Play uygulamasını PC veya Mac cihazınızda çalışıtın veDualshock 4 kontrolcüsünü bağlayın. PSN hesabınıza aynı PS4'te olduğu gibi giriş yapın.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst