gittigidiyor

PS4 Pro, ne kadarlık PC gücünde?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ARK: Survival Evolved'ın geliştiricileri PlayStation 4 Pro'yu inceledi ve notunu verdi. Bakalım PS4 Pro, nasıl bir oyuncu bilgisayarına denk geliyor?


ps4-pro-3000-tl-lik-pc-ye-denk-cikti-1.jpg
PS4 Pro çıktığından beri performansı büyük bir merak konusuydu. Evet, elimizde belli başlı özellikler var ama hepsini ortaya döktüğümüzde kaç paralık bir PC'ye denk geliyor?
ARK geliştiricileri PS4 Pro hakkında konuştu

ARK: Survival Evolved'ın geliştiricisi Studio Wildcard, Oyunu PS4'e uyarlarken, cihaz üzerinde birçok inceleme yapmış.
Yaptıkları testlerin ardından iki konsol üzerinde şu değerleri sağlamayı başarmışlar:
PS4 - 680p veya 720p çözünürlükte 30-45 fps arası
PS4 Pro - 720p çözünürlükte 60 fps, 1080p çözünürlükte ise seçtiğiniz grafik ayarlarına göre değişiyor.


ps4-pro-3000-tl-lik-pc-ye-denk-cikti-2.jpg

Bu sonuçların ardından Wildcard, PS4 Pro'dan hayli etkilendiğini gizlemiyor. Cihazın, 900 dolara satın alabileceğiniz bir oyuncu bilgisayarı ile eş performans sunduğunu belirten Jeremy Stieglitz, GPU performansınınGTX 970 ile benzerolduğunun altını çiziyor.
Yapılan CPU yükseltmeleri ile birlikte PS4 Pro'nun benchmark skorlarınıngöz doldurduğunu da sözlerine ekliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst