gittigidiyor

PUBG New State

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
PUBG-New-State-1.jpg



Oyun en yeni battle royale oyunudur. PUBG New State oyunu 2051’de kuruldu. Gelişmiş grafikler, gelişmiş UI öğeleri, silahlar, oyun modları, haritalar ve çok daha fazlasını getirmek için tasarımı gerçekleşti. Oyun ilk olarak bu yılın başlarında ortaya çıktı. Şimdiden Android ve iOS’ta 40 milyondan fazla ön kayıt topladı. Klasik Erengal haritası, yeni evler, doku, UI öğeleri ve daha fazlasıyla 2051 yaşam tarzına uyacak şekilde ayarlanıyor.


PUBG New State Çıkış Zamanı


PUBG New State, Android ve iOS için dünya genelinde TSI 09:30’dan itibaren mevcut olacak. Oyuna ön kayıt yaptıran oyuncular, sınırlı araç kaplaması da dahil olmak üzere özel ödüller alacaklar.


New State Oyununun Oynanışı


Oyun, 2051 zaman diliminde geçen bir battle royale oyunudur. Yani evler, araçlar, silahlar, oyuncu kıyafetleri ve diğerleri gibi kullanıcı arayüzü öğeleri fütüristtir. Krafton, Eregal haritasına gelişmiş yaşam tarzına uyacak şekilde görsel bir revizyon verdi. Battle Royale oyunu olduğu için Team Deathmatch, yeni bir İstasyon haritası ve gövde adı verilen bir oyun özelliği dahil olmak üzere çeşitli modlar var. Yeni İstasyon haritasında birkaç saklama kasası ve tren kompartımanları yer alıyor. Oyuncular, yoğun bir silahlı çatışmadan sonra Stim Shots kullanarak sağlıklarını geri kazanırlar.

Bu yeni oyun, oyuncuların silahları, zırhları ve sarf malzemelerini kendileri ve takım arkadaşları için saklamasına olanak tanıyan gövde adı verilen yeni bir oyun özelliği getiriyor. Bagaj herhangi bir arabada yer alır. Ayrıca oyuncular dövüşlerine göre silah değiştirme şansına sahiptir. Görünüşe göre oyuncular yeni olan bir maç sırasında dronları çağırma hakkına sahiptir. Ayrıca dron dükkanından eşya satın alma hakkına sahip olacaklar. PUBG New State’de farklı silahların silah geri tepmesi de var.


Oyunun Sistem Gereksinimleri


Android


New State, Android 6.0 veya sonraki bir işletim sistemini gerektirir
64 bit işlemci
2GB veya daha yüksek RAM
İndirme boyutu cihaza göre değişir


Bu gereksinimler, çoğu bütçe, orta sınıf ve premium Android telefonda sorunsuz çalışması gerektiğini gösteriyor.


iOS


İşletim Sistemi – iOS 13 veya üzeri
İndirme boyutu – 1,5 GB


PUBG New State Nasıl İndirilir?


Android için PUBG New State’i Google Play Store üzerinden ve iOS için Apple App Store üzerinden oyun TSI 09:30’da yayınlandıktan sonra indirilebilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst