gittigidiyor

PUBG Oynaması Tamamen Ücretsiz Oldu!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
İlk çıkışını 2017 yılında gerçekleştirmiş olan yapım battle royale türünün şahlanmasında rol oynayan en büyük aktörlerden biri oldu. En çok satanlar listelerinden düşmeyen yapım hala popülerliğinden hiçbir şey kaybetmiş değil.

Geçtiğimiz haftalarda PUBG cephesinden önemli haberler gelmişti.​

Geçtiğimiz haftalarda PUBG cephesinden önemli haberler gelmişti.


The Game Awards ödül töreni esnasında yapılan bir duyuru ile oyuncularla paylaşılan habere göre PUBG oynaması tamamen ücretsiz bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyordu.

onedio
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Peki Oyuna para ödeyenlerin durumu ne...?


Oyunun ücretsiz oluşu oyuncuları ikiye bölmüş durumda.​

Oyunun ücretsiz oluşu oyuncuları ikiye bölmüş durumda.


Kimi oyuncular bunun eninde sonunda gerçekleşeceğini, oyunun ücretsiz olmasının oyuna taze bir kan getireceği görüşündeyken kimi oyuncular ise bundan ötürü hayal kırıklığına uğradıklarını, oyun kalitesinin düştüğünü ve oyunu ücretli alanların haksızlığa uğradığını düşünüyor.


Sahiden, oyuna para veren oyuncular ne yapacaklar?​

Sahiden, oyuna para veren oyuncular ne yapacaklar?


Geliştirici ekip bunu da düşünmüş ve oyuna önceden para vererek sahip olan oyuncular için çeşitli avantajlar sağlıyor. Bu kullanıcıların hesapları premium hesap olarak tanımlanmış vaziyette.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst