gittigidiyor

Quadro PC öğrencilere MS Office hediye ediyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Quadro PC öğrencilere MS Office hediye ediyor!

Yeni Eğitim Dönemi için Z Kuşağına özel “Kusursuz Performans” a sahip PC üreten Quadro, son teknoloji ürünü Quadro SOLID PC yanında MS Office Home&Student yazılımını hediye ediyor.



Quadro’nun kendisine patentli “Intelligent Technology” özelliğinin baş rol oynadığı SOLID PC’si2015-2016 eğitim dönemi için hazırlandı. Yeni nesil teknolojilerini yeni nesil öğrencilerle buluşturan Quadro; Intel i7 işlemcili, 8GB RAM'e sahip, 1TB Hard Disk ve 2GB Harici Ekran Kartı donanımının yanında MS Windows 8.1 işletim sisteminin yanında MS Office Home&Student ile tamamlıyor.

TÜİK’in 6-15 yaş grubu çocuklarda bilişim teknolojileri kullanımı araştırma sonuçlarına göre; %79,5 kullanıcı oyun oynarken, %84,8 kullanıcı “ödev yapma ve öğrenme” seçerek grafikte birinci sırada yer almıştı. Teknolojinin bu kadar yaygın ve üretken kullanılmasında artık yaş seviyesinin de bir hayli geniş skalada yer aldığını belirten Quadro Türkiye Genel Müdürü Serkan Gezici; “bilgisayar okur yazarlığının çok erken yaşlarda başladığı ülkemizde eğitim ve eğlence mutlaka birbirini tamamlamalıdır. Gençlerimiz, yüksek donanım ihtiyaçlı yeni nesil oyunları oynayıp eğlenirken, hayal dünyalarının sınırlarını zorlamalılar, ancak bu şekilde teknolojiye ayak uydurabilir keyifle üretebilirler.” dedi.
Quadro distribütörü Tesla Teknoloji’nin seçkin mağaza ve bayilerinden 15 Ekim tarihine kadar 599 USD + KDV’ye temin edilebilecek olan Quadro SOLID kampanya PC’nin teknik özellikleri şu şekildedir;
Quadro SOLID Kampanya PC
Intel i7 3.6GHz 8MB Cache İşlemci
8GB 1600MHz DDR3 Bellek
1TB Hard Disk
2GB NVidia 128bit Harici Ekran Kartı
DVD-RW, Kart Okuyucu
802.11b/g/n Wireless, 10/100/1000 Ethernet
Quadro MM Klavye, Quadro Optic Mouse
Quadro Storm Speaker
Microsoft Windows 8.1 Türkçe İşletim Sistemi
Microsoft Office Home&Student
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst