gittigidiyor

Quantum Break Sistem Gereksinimleri Açıklandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Tanıtım videosuyla oyuncuların beğenisini kazanan oyun Quantum Break, sessizliğe gömülmüş ve bizleri üzmüştü. Ancak artık oyunun çıkacağını bildiğimize göre sevinebiliriz.

2916109-quantum-break-time-stop.jpg
2013 yılında tanıtılan oyun, o sene tanıtılan birçok oyunla aynı kaderi paylaştı ve ertelendi. Şimdi ise gelen bilgiler Quantum Break'in sistem gereksinimleri yönünde oldu. Bu arada geliştirici ekip tarafından yapılan açıklamada oyunu Xbox One için satın alan oyuncular, oyunun PC versiyonuna da hiçbir ücret ödemeden sahip olabilecekler. Oyun her iki platform için de 5 Nisan'da oynanabilir olacak. İşte Quantum Break'in sistem gereksinimleri.

Quantum Break minimum sistem gereksinimleri

-İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
-İşlemci: Intel Core i5 4460 @ 2.7 GHz ya da AMD FX-6300
-Bellek: 8 GB
-Video Belleği: 2 GB
-Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 ya da AMD Radeon R7 260X
-DirectX: DirectX 12
-Depolama: 55 GB boş alan

Quantum Break önerilen sistem gereksinimleri

-İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit)
-İşlemci: Intel Core i7 4790 @ 4.0 GHz ya da AMD’de eş değeri
-Bellek: 16 GB
-Video Belleği: 6 GB
-Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 980Ti ya da AMD Radeon R9 Fury X
-DirectX: DirectX 12
-Depolama: 55 GB boş alan

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.