gittigidiyor

Radamel Falcao imzayı atıyor..1 yıl daha..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano, golcü futbolcu Radamel Falcao'nun takımdaki geleceği hakkında kararını verdi. İspanyol kulüp yıldı9z golcünün sözleşmesini 1 sene daha uzatma kararı aldı.




AS'ta yer alan habere göre Rayo Vallecano, Falcao'nun gösterdiği başarılı performansın ardından golcü futbolcuyu 1 sene daha takımda tutmaya karar verdi.

Sezon başında Galatasaray 'dan ayrılıp Rayo Vallecano'ya giden Kolombiyalı yıldız, bu sezon İspanyol ekibinde eski günlerini anımsatarak çıktığı 8 maçta 5 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst