gittigidiyor

Raft Survival Simulator apk indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1487511622_raft-survival-simulator.jpg

Raft Survival Simulator apk indir
Raft Survival Simulator, oyunun da okyanuslarını ortasında bir salda sıkıştınız ve hayatta kalabilmek için başınızın çaresine bakmanız gerekiyor. Ancak etraftan yardım alabileceğiniz kimse yok. Sadece okyanusun serin tuzlu suları var. Onun içi de aç yırtıcı deniz yaratıklarıyla dolu. Oyundaki amacınız gelişmiş işçilik yöntemini kullanarak kendinize yaşam alanı inşa etmektir. Barınak yiyecek ve içecek gibi hayatınızı devam ettiren ihtiyaçlarınızı karşılamak için craft sistemini kullanmalısınız.

Oyunun gelişmiş işçilik sistemi bulunmaktadır. Barınacağınız yerleri yapabilmek için balta, çekiç, halat ve benzeri gibi şeyler inşa ederek alanınızı genişletebilirsiniz. Ayrıca okyanus tehlikelerine karşı dikkat etmeniz hayatta kalabilmek için çok önemlidir.

Raft Survival Simulator oyunun özellikleri şunlardır;
Araçlar, işçilik malzemeleri, gıda ve benzeri gibi okyanustan gelen tüm ögeleri toplayabileceksiniz. Binalar, döşemeler, rafting merdivenler, sütunlar ve benzeri gibi gelişmiş işçilik yöntemi vardır.

Besin ihtiyacınızı karşılamak için yemek yapabilme, okyanustaki diğer hayvanları yakalayabilmek için balık tutup yem olarak atabileceksiniz. Sebze ve palmiye gibi tarım ağaçları büyütebileceksiniz. Oyun hayatta kalma ve mücadele oyunlarını sevenler için ilginç bir serüven olacaktır. Oyunu raft survival simulator apk indir kısmından cihazınıza indirerek oynamaya başlayabilirsiniz.





eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst