gittigidiyor

Rahatlık sınırını zorlayan mouse!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Corsair, alüminyum çerçeveli oyuncu fareleri serisine Glaive RGB modelini ekledi. Uzun saatler süren oyun seanslarınızda keyifli bir deneyim sunacak olan fare, değiştirilebilir baş parmak tutuş panellerinden tutuş tarzınıza uygun olanı seçmenizi sağlıyor.
Corsair Glaive RGB ile keyifli oyun deneyimi

Sağ el ile kullanım için tasarlanmış olan Corsair Glaive RGB oyuncu faresi, 3 farklı değiştirilebilir yan panel sunuyor ve bunlardan en rahat ettiğinizi kolayca takıp farenizi kullanmaya başlayabiliyorsunuz. 16,000 DPI sensör bulunan ürün bu anlamda oldukça hassas. Hatta isterseniz hassasiyeti 1 DPI seviyesine kadar düşürebiliyorsunuz. Sol ve sağ tuşlarda 50 milyon tıklamaya kadar dayanıklı Omron anahtarlara yer verildiğini de belirtelim.

Glaive RGB toplamda 6 adet tuş sunuyor ve sunulan Corsair Cue yazılımı üzerinden makro atamaya izin veriyor. Bütünleşik bir düğme ile kaydedilen beş farklı DPI ayarı arasında geçiş yapmanız mümkün. Üst seviye farelerde görmeye alışık olduğumuz gibi, bu modelde de ayarlarınızı dahili belleğe kaydedebiliyorsunuz ve bu sayede farenizi başka bir bilgisayara taktığınızda da ayarlarınız aynen korunmuş oluyor. Ürünün bağlantısı ise USB 2.0 üzerinden gerçekleştiriliyor.

Dinamik ve 3 bölgeli özelleştirilebilir RGB ışıkları sayesinde zevkinize göre seçim yapabildiğiniz Glaive RGB, 70 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst