gittigidiyor

RAM'inizin kararlılığını test edin!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
RAM'inizin kararlılığını test edin!

PC'nideki mavi ekran veya takılmalar için önce RAM'inizi bu araçla test edin


raminizin-kararliligini-test-edin.jpg



Bilgisayarınızın RAM'inin normal şartlarda hatasız biçimde çalışması gerekir. Ancak çeşitli nedenlerden ötürü RAM'iniz, depoladığı verileri hatalı olarak döndürüyorsa, kilitlenmeler, mavi ekranlar ve bazı durumlarda verilerin diske hatalı yazılması gibi ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
MemTest, Windows altında RAM'inizi test etmenizi sağlayan ücretsiz bir yazılım. Yeni bir bilgisayar veya RAM satın aldıysanız, veya sisteminizdeki sorunların RAM'den kaynaklandığından şüpheleniyorsanız, bu tür bir yazılımla RAM'lerinizi test edebilirsiniz. Sistemini overclock etmeyi sevenler de RAM'in kararlı çalışıp çalışmadığını gösteren MemTest'i faydalı bulacaklar.
Sadece 15KB'lık indirme boyutuna sahip MemTest'i çalıştırmak için zip dosyasını indirip, memtest.exe üzerine çift tıklamanız yeterli.

İndirin: MemTest
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst