gittigidiyor

Ramon Motta'dan yönetime mesaj!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2815126.jpg

Sezon başında Brezilya Serie A ekibi Corinthians’tan sezon sonuna kadar kiralanan başarılı sol bek Ramon Motta, Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunu ve Siyah-Beyazlılar’da kalmak istediğini açıkladı. Bu sezon ortaya koyduğu başarılı futbolla takımın Hırvat çalıştırıcısı Slaven Bilic’in defans hattında güvendiği isimler arasında yer alan 25 yaşındaki oyuncu, Siyah-Beyazlılar’ın bir parçası olmanın kendisine gurur verdiğini söyleyerek, “Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Liginde şampiyonluğa oynayan bir takımın parçası olmak gerçekten gurur verici. Şimdi önüme sözleşmeyi koysalar tek kelime etmeden imzalarım. Burada olmaktan çok mutluyum ve sezon sonuna kadar tüm maçlarda en iyi performansımı göstererek takımımda kalmak istiyorum. Teknik heyet ve yönetim de isterse Beşiktaş’ta uzun yıllar forma giymeye hazırım” diye konuştu.

Bu sezon 16 maça çıktı

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon 16 mücadelede Siyah-Beyazlı formayı sırtına geçiren Ramon Motta, takımına 2 asistlik katkıda bulunmayı başarmıştı.

Orhan Yıldırım
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst