gittigidiyor

Randers - Galatasaray maçı ne zaman...?

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,974
Tepkime puanı
979
Puanları
113
Konum
GB
Web sitesi
meettomy.site

Randers - Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?​

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında Randers ile karşılaşıyor. Randers ile Galatasaray arasındaki mücadele şifresiz yayınlanacak. Karşılaşmayı Star TV ekranlara getirecek.​


4_randers--galatasaray-avrupa-maci-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda-sifresiz-mi_162923071010.jpg


UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Danimarka'nın Randers takımı ile karşı karşıya gelecek.

19 Ağustos Perşembe günü Cepheus Park Randers'da oynanacak Randers - Galatasaray maçı saat 20.00'de başlayacak.

Randers - Galatasaray maçı Star TV ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Randers - Galatasaray maçının rövanşı ise 26 Ağustos Perşembe günü İstanbul'da oynanacak.

galatasaray_238414103_272367960949564_3214585530049892713_n.jpg


Galatasaray'ın Randers maçı kadrosu

Galatasaray’ın Randers maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Radamel Falcao, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Berkan Kutlu, Kaan Arslan, Christian Luyindama, Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Arda Turan, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Sacha Boey, Berk Balaban."

Avrupa kupalarında 293. randevu

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar 292 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 102 kez sahadan galip ayrılırken, 114 defa da rakiplerine mağlup oldu. 76 karşılaşmada ise kazanan taraf çıkmadı. Geride kalan müsabakalarda Cimbom, rakip fileleri 390 kez havalandırırken, kalesinde ise 441 gol gördü.

Terim yönetiminde Avrupa'da 86. maç

Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray'ın başında bugüne kadar 85 kez Avrupa kupası maçına çıktı. Geride kalan karşılaşmalarda Terim'in öğrencileri 33 galibiyet, 34 mağlubiyet ve 18 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılı takım, Terim yönetimindeki Avrupa karşılaşmalarında 117 gol atarken, kalesinde ise 129 gole engel olamadı.

Marcao kadroda yok

Galatasaray'da Alexandru Cicaldau ile Victor Nelsson bir önceki takımlarında bu sezon Avrupa maçlarında oynadıkları için UEFA'ya bildirilen listede yer almıyor. Sarı-kırmızılılarda Brezilyalı futbolcu Marcao da sarı kart cezasından dolayı müsabakanın kamp kadrosunda bulunmuyor. Oğulcan Çağlayan'ın da lisansındaki sorun devam ediyor.

Randers hakkında bilgiler

Randers'ın başında Danimarkalı teknik adam Thomas Thomasberg bulunuyor. Transfermarkt verilerine göre Danimarka takımının toplam değeri 9 milyon 450 bin Euro. Takımın en değerli oyuncusu 1 milyon Euro ile kaleci Patrik Carlgren. Bu sezon kendi liginde 5 maça çıkan Randers, 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti ve 13 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Jesus Gil Manzano yönetecek

Randers ile Galatasaray arasında oynanacak mücadelede İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesus Gil Manzano düdük çalacak. Manzano'nun yardımcılıklarını ise Diego Barbero ve Angel Nevado üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez olacak.

Randers Nasıl Bir Rakip?

1898 yılında Randers Freja ismiyle kurulan Danimarka’nın köklü ekibi, 2003 yılında altı kulübün birleşmesiyle Randers FC ismiyle tekrar kuruldu. Jutland bölgesinde yer alan Randers takımı maçlarını 10 bin 300 kapasiteli Cepheus Park Randers isimi stadyumda oynamakta. Takımın teknik direktörlüğünü ise eski bir Danimarkalı futbolcu olan Thomas Thomasberg yapıyor.

Danimarka Süper Ligi’nde (Superligaen) geride bıraktığımız 2020-2021 normal sezonunu 32 puanla 5. sırada bitiren takım, şampiyonluk grubuna yükselerek burada son sırada yer aldı. Danimarka Kupası’nda ise mağlubiyet almadan finale kadar gelen ekip, finalde Sonderjyske takımını 4-0 yenerek kupanın sahibi oldu. Bu sayede Randers’e Avrupa yolu açıldı.

Yeni sezona dikkat çekici bir başlangıç yapan Randers, ilk dört lig maçında üç galibiyet ve bir beraberlikle zirveye yükseldi. Velje’yi 2-0, Aarhus’u 2-1, Sonderjyske’yi 1-0 yenen Randers, Odense ile 1-1 berabere kaldı. Sierra Leone uyruklu golcüleri Alhaji Kamara, üç maçta kaydettiği iki golle en skorer isimleri olarak göze çarptı.

Danimarkalı futbolcuların yoğunluklu olduğu kadrolarında yaş ortalaması epey düşük bir takım olan (25) Randers’in en yaşlı futbolcusu 32 yaşındaki Björn Kopplin. Kadrodaki en genç isimse 17 yaşındaki Filip Kristensen.

Kaynak: Fotospor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst