gittigidiyor

Razer üst düzey yeni kulaklıklarını duyurdu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[FONT=&quot]
kraken01.jpg
[/FONT]
[FONT=&quot]Razer e-spor profesyonelleri için 3.5mm analog bağlantılı Kraken Pro V2 ve çevresel ses için geliştirilmiş USB bağlantılı Kraken 7.1 V2 oyuncu kulaklık setlerinin duyurusunu gerçekleştirdi. Tasarım anlamında önceki modellerinin üstüne pek bir şey koymayan kulaklık setleri esas farkı detaylarda gizliyorlar.
[h=2]
krakenprov2.jpg
[/h][h=2][/h][h=2]Razer Kraken Pro V2 özellikleri[/h]Razer Kraken Pro V2, neodim mıknatıslı 50mm ses sürücülerine sahip vestereo kalitede ses sunuyor. Özellikle artan e-spor taleplerini karşılamak üzere geliştirilen modelde daha önce belirttiğimiz gibi 3.5mm karma bağlantıya yer verilmiş.
Üründe çok yönlü ECM boom mikrofon yer alırken gürültü önleme özelliği ise pasif. Kraken Pro V2’nin kablosunda yer alan kontroller üzerinden analog ses kontrolü ve mikrofonu hızlıca sessiz moda getirmek mümkün.
Kraken Pro V2 uyumlu platformlar ise şu şekilde: PC, PS4, Mac, Xbox ve 3.5 mm girişli mobil aygıtlar.
[h=2]
kraken71v2.jpg
[/h][h=2][/h][h=2]Razer Kraken 7.1 V2 özellikleri[/h]Razer Kraken 7.1 V2, gelişmiş 7.1 sanal çevresel ses motoru ile harika bir ses deneyimi sunma iddiasında. Bu sayede düşmanın nereden geldiğini duyabiliyorsunuz. Yine neodim mıknatıslı 50mm ses sürücülerinin kullanıldığı modelde USB üzerinden bağlantı sağlanıyor. İlk modele göre daha büyük sürücüler sayesinde daha yüksek ve zengin bir ses sunuluyor.
Aktif gürültü önceleme özellikli çok yönlü MEMS boom mikrofon kullanılan ürün, kristal kalitesinde sesle takım iletişiminizi kurmanız için yaratılmış. Bu özelliğin sadece PC’de olduğunun da altını çizelim.
Kraken 7.1 V2 modelinin Razer Chroma ışıklandırma teknolojisiyle kulaklığınızda milyonlarca sesten birini veya çoklu renk geçişlerini seçmenize olanak tanıyor. Bu model ise PC, PS4 ve Mac platformları ile uyumlu ancak 7.1 çevresel ses PS4 için sunulmuyor. Bunun sebebiyse işlevin Razer Synapse üzerinden sağlanabiliyor olması.
[h=2]Razer Kraken Pro V2 ve Kraken 7.1 V2 ortak tasarımı[/h]Razer Kraken Pro V2 ve Kraken 7.1 V2 modelleri uzun süre dayanıklılık içinyekpare alüminyum yapıya sahip. Bu sayede hafifliği ve esnekliği de yakalayan kulaklık setleri dış kulağı tamamen saran ve değiştirilebilir kulak yastıkları sunuyor. Bu yastıklar yumuşaklığın yanı sıra daha iyi ses izolasyonu sağlamakta.
[h=2]Razer Kraken Pro V2 ve Kraken 7.1 V2 çıkış tarihi ve fiyatı[/h]Ekim ayı içerisinde satışa çıkacak olan 2. nesil Kraken modellerinden Kraken Pro V2 80 dolar ve Kraken 7.1 V2 ise 100 dolarlık fiyat etiketine sahip.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst