gittigidiyor

READON TV-TR DAHiL TÜM DÜNYA KANALLARI-18+ ADULT-SPOR VS.

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
READON TV-TÜRKİYE DAHiL TÜM DÜNYA KANALLARI

screenshot18h10m32s.jpg

32649343.jpg

66608891.jpg


Readon TV Movie Radio Player

Bu yazılım ile tüm dünyada yayınlanan adult kanallar dahil tüm Tv kanallarını izlemeniz mümkün, ister yerli kanalları izleyin isterseniz yabancı kanalları. Ülkeye göre kanal listeleme tarza göre kanal listelemesi vardır. Pratik bir yazılımdır, kanal listesine yeni eklenen kanalları otomatik olarak yükler, uydu anteninden bir farkı yoktur neredeyse.

Atrıca radyo kanalını dinleyebileceğiniz ve isterseniz Mp3 olarak kaydedebileceğiniz bir program. Program ülkelere ve türlere göre kanalları sıralayabiliyor. Size listeden istediğiniz kanalın üzerine tıklamak kalıyor.

Listelenen Türler:
# Hd Kanallar
# Fimler
# Yetişkin
# Adult
# Komedi
# Haberler
# Genel
# Çocuklar için
# Müzik kanalları

Bu program sayesinde birçok spor kanalınıda izliyebilirsiniz Yetişkinler için olan kanallar olarak listelenir ve bunun yanında birçok radyo kanalınada ulaşabilirsiniz program kendini açılışta update ederek kanalları güncelliyor sistem gereksinimlerini eksiksiz yüklediyseniz sorunsuz çalışacaktır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst