Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline powervu thor 4.8 emu

alperrenkli

Aktif Üye
Arkadaşlar powervu thor ve 4.8 keyler bisss full eklenmiştir

Son düzenleme:
emuyu attım çalıştıramadım ts5000ci sizde şuan çalışıyormu

Redline ts serisi otomatik gunceliyorki online guncellemeden emu yu secip yukleyin hattason yazilimlarda drek oto sistemi koymustu redline

Direk acıyor diyorsun,bu doğrumudur tiger..?
Dogruysa bosuna emu yüklemekle ugrasmayalım..

Usta bende simdilik thor yok ama 9 derecedeki powuryu keylerinde kapanma olayi olmadi soyle bi durum var hafta sonu thor canagi taktiriyom o zaman kesin bi cevap verebilirim ama yannis hatirlamiyorsam 16.08 yazilimini verken online bolumde poweryu otoupdede addet yaziyordu dedigim gibi 9 dereye daha hic kapanma olayi olmadi bende

Coloman usta baska bi forumda bu konu islenmisti acil.ayan kanalda 3/4 dk bekleme yaptiktan sonra cihaz lar kendi otomatik aciyor diye bende 4000 hd pulus var sirf senin icin hafta sonu deneme yapcagim

arkadaşlar dün akşam online güncellemede powervu keyi yoktu buradan güncel powervu ları bizzat ben ekliyrum thor keyleri dahil bilginize online emu yüklediğiniz zaman emu kısmında powervu keylerini eklememişler önceden ekliyorlardı bir sıkıntı var sanırım

colloman usta thoru 0.8 kurdum poweryu keyler var ama kanallar açılmıyor sanırım sürekli güncelleme istiyor poweryou oto update faso fisoymuş güncelliyecek biri olursa seviniriz sürekli

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri