gittigidiyor

redline t 7500 hd tvin dönüşüm yazılımı

bobom

Aktif Üye
Katılım
30 Ocak 2012
Mesajlar
610
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
44
Konum
manyas
yazılım başka cihaz dönüşüm yazılımıdır ardaşlar data uyduları 31.5 astra hellesat w3 tür. yazılımı atmadan önce kanal listesi yedekleyin hespi silinir ilk önce indirdiğiniz yazılımı rardan çıkarın daha sonra usb belleğinize alın ve sadece tek yazılım olsun başka dosya olmasın yazılım dosya adı rom ollamalı cihazı arkda düğmeden kapatın ve usb ön panelden takın cihaz açın yazılım yükleme bittikten sonra usb çıkarın ve cihaz tekrar açıp kapatın daha sonra menü güncelleme 6969 yapın sper ayarlardan satsharing aktif edin yedeklemliş olduğunuz kanal listesini tekrar yükleyin okk
 

Ekli dosyalar

  • redline t 7500 twin dönüşüm yazılımı.rar
    5.1 MB · Görüntüleme: 265

secey

Aktif Üye
Katılım
2 Tem 2013
Mesajlar
14
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
49
Konum
izmir
bu yazılımı attım makine sinyal yok diyor
 

bobom

Aktif Üye
Katılım
30 Ocak 2012
Mesajlar
610
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
44
Konum
manyas
antel ayarlarını tekrar pacaksınızz dayseck ayarınını tekrar yap
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst